Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Kutsu: Kiinalaisille markkinoidaan leirikoulumatkoja Suomeen - haastattele leirikoulumyyjiä Haltiassa 13.1.

Metsähallitus

Kutsu: Kiinalaisille markkinoidaan leirikoulumatkoja Suomeen - haastattele leirikoulumyyjiä Haltiassa 13.1.

Tiedote.
Julkaistu: 11.01.2016 klo 15:27
Julkaisija: Metsähallitus

Tammikuu tuo Haltiaan kiinnostavan kansainvälisen ryhmän kiinalaisia leirikoulumyyjiä. AuroraXplorer järjestää kiinalaisille leirikoulumatkojen myyjille tutustumismatkan mielenkiintoisiin kohteisiin eri puolella Suomea. Myyjät vierailevat Suomen luontokeskus Haltiassa Espoossa ke 13.1.2016 klo 13.30 alkaen, missä yhteydessä heitä on mahdollisuus haastatella ennen heidän siirtymistään lentokentälle ja Lappiin.

Kiina on Espoon yksi tärkeimmistä kasvavista ulkomaisista kohdemarkkinoista matkailumarkkinoinnin saralla. Leirikoulukauppa puolestaan on kiinalaisille merkittävä ja suosittu ryhmämatka -business ja kiinalaiset vanhemmat ovat valmiita panostamaan lastensa ulkomaille suuntautuviin leirikouluihin huomattavasti. Niinpä tämä on mielenkiintoinen ja merkittävä lisä myös Suomen ja Espoon matkailumarkkinoinnin kentässä ajatellen Kiinasta Suomeen suuntautuvaa ryhmämatkailua.

Kirsi Mantua-Kommosen yritys AuroraXplorer on suunnitellut kyseisen tutustumismatkan ja koonnut paikalle oikeat kiinalaismyyjät markkinoimaan Suomea mielenkiintoisine kohteineen - Espoo ja Haltia mukaan lukien - leirikoulujen järjestäjille. Matka toteutetaan yhteistyössä VisitFinlandin kanssa.

Medialla on mahdollisuus tavata ja haastatella Kiinan matkatoimistojen edustajia Espoossa ke 13.1.2016 klo 13.30 alkaen Suomen luontokeskus Haltiassa Haltia-kierroksen yhteydessä ja sen jälkeen ennen heidän siirtymistään lentokentälle.

Liitteenä AuroraXplorerin laatima kokonaisohjelma, josta on nähtävissä osallistujat sekä kohteet Suomen vierailulla.

Haastattelut sovitaan AuroraXplorerin Kirsi Mantua-Kommosen kautta, joka kulkee ryhmän mukana koko ajan. Hänen yhteystietonsa tässä alla:

Kirsi 樱子 Mantua-Kommonen, tel. +358 40 4196 821

President, CEO, CMO, Founding partner

AuroraXplorer Oy 极行客

Once-in-a-lifetime experiences for the Chinese travelling to Europe

[online to offline]

Tapiontori 1, Tapiolan keskustorni, 3. krs

FIN-02100 ESPOO

kirsi@auroraxplorer.com

www.auroraxplorer.com

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs