Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Kotimaiset Rölli-lastenjuomat tulevat markkinoille – samalla aukeaa lasten puuhasivusto Röllimetsä.fi

Rölli

Kotimaiset Rölli-lastenjuomat tulevat markkinoille – samalla aukeaa lasten puuhasivusto Röllimetsä.fi

Tiedote.
Julkaistu: 13.09.2016 klo 08:30
Julkaisija: Rölli

ArkiDesign tuo uuden Rölli ja Kaikkien Aikojen Salaisuus -elokuvan yhteydessä kauppoihin kolme lasten virvoitusjuomaa ja kaksi pillimehua. Virvoitusjuomien maut ovat Röllimetsän marjat, Röllikylän päärynä ja Rölli-kola. Pillimehut maistuvat vadelmalle ja päärynälle. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

Legendaarinen suomalainen lastenhahmo Rölli on pistänyt näppinsä peliin ja maustanut uudenlaiset virvoitusjuomat ja maistuvat pillimehut kaikkien lasten ja lastenmielisten iloksi. Virvoitusjuomat valmistaa lähdeveteen kotimainen Finn Spring Oy, joka on kehittänyt Rölli-limuiksi 30 prosenttia vähemmän sokeria sisältävät, lisä- ja väriaineettomat ja matalahiilihappoiset Röllimetsän marjat ja Röllikylän päärynä -juomat. Rölli-kola on perinteistä kolajuomaa. Pillimehut puolestaan valmistaa Suomen johtava mehuvalmistaja Refresco Finland Oy.

– Finn Spring oli jo tovin kehitellyt uudenlaisia lastenlimuja, kun he tapasivat Röllin ensimmäistä kertaa. Yhteistyössä saatoimme valmiiksi Rölli-juomat, jotka sopivat mahdollisimman hyvin lasten herkkuhetkiin osana monipuolista ruokavaliota. Emme kuitenkaan halunneet tinkiä limujen hyvästä mausta. Mielestäni limuista tuli tosi maukkaat ja ilmeeltään lasten maailmaan sopivat, kertoo ArkiDesignin puuhamies Teemu Lusua Rölli-limujen luomisprosessista. 

Myös pillimehujen kehityksessä on tehty huolellista työtä. Uudet mehut sisältävät täysmehua ja ne ovat entistä paremmat versiot perinteisistä mehumauista. Kätevänä uutuutena mehupakkauksessa on tila, johon voi merkitä lapsen nimen.

Röllimetsä.fi:ssä aina uutta puuhaa Rölli-faneille

Uuden Röllimetsä-puuhasivuston tarkoituksena on tarjota niin lapsille kuin aikuisille pääsy Röllin maailmaan milloin vain, maksutta. Puuhasivustolta löytyy Rölli-videoita, Rölli-nettipelejä, askartelutehtäviä sekä hyödyllistä tietoa niin lapsille kuin vanhemmille.

– Rölli on ollut koko Suomen kansalle tuttu ja rakas hahmo jo 30 vuotta. Haluamme, että lapset voivat tänäkin päivänä kohdata Röllin verkossa yhtä mutkattomasti kuin heidän vanhempansa aikoinaan kohtasivat tv:ssä. Meille on myös  tärkeää, että vanhemmat voivat luottaa Rölli-sisältöjen laatuun sekä tuotteisiin. Kokonaan kotimaisissa käsissä oleva lastenbrändi vaalii suomalaisia arvoja ja osaamista, kertoo Rölli-elokuvista vastaava tuottaja Marko Röhr MRP Matila Röhr Productions Oy:stä.

6-vuotias Amalia kommentoi Röllimetsä-sivustoa tuoreeltaan seuraavasti: 

– Äiti, jäähän tämä ikuisesti nettiin? Tämä on niin hirveän kiva sivu! Voitko pyytää, ettei tätä sivua koskaan poisteta? 

Röllimetsä-sivustolle tuotetaan jatkuvasti uutta sisältöä, joten siellä kannattaa vierailla säännöllisesti. Sivuston osoite on www.röllimetsä.fi.

Rölli-virvoitusjuomat on pakattu 0,33 litran muovipulloon ja niiden kuluttajahinta on noin 1,10-1,30 euroa. Pillimehut on pakattu 0,2 l:n pahvitölkkiin ja niitä myydään kolmen kappaleen monipakkauksessa, jonka kuluttajahinta on noin 1,29-1,49 euroa. Rölli-virvoitusjuomia ja -pillimehuja on saatavilla hyvin varustetuista ruokakaupoista kautta maan.

Lisätietoa tuotteista:

Teemu Lusua, Managing Partner, Arvokonseptit Oy, puh. 040 864 3627, teemu.lusua@arvokonseptit.fi. 

Tuotenäytteet ja kuvapyynnöt:

Päivi Salo, viestinnän asiantuntija, Kehäkettu, puh. 040 730 9093, paivi.salo@kehakettu.fi.

Liitetiedostot

Arkidesign on vuonna 2011 perustettu tuotemerkki, jonka alla Arvokonseptit Oy konseptoi ja valmistuttaa innostavia ja laadukkaita kuluttajatuotteita ja -palveluita yhteistyössä tunnettujen kotimaisten brändien kanssa. www.arkidesign.fi 

Finn Spring on vuonna 1991 perustettu suomalainen perheyritys, joka kehittää ja valmistaa lähdevesipohjaisia juomia omalle SPRING-merkille sekä asiakkaiden tuotemerkeille. Tuotteet valmistetaan lähdevedestä luontoa kunnioittaen Toholammilla Pohjanmaalla. www.finnspring.fi.

MRP Matila Röhr Productions Oy on Marko Röhrin ja Ilkka Matilan vuonna 1990 perustama yritys, joka tuottaa näytelmäelokuvia Suomessa ja ulkomailla. Rölli-tuotteet valmistetaan MRP MatilaRöhr Productions Oy:n lisenssiluvalla. www.matilarohr.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs