Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Koe Suomi-matkailun helmet ja Keski-Euroopan kevät 15.–17.4. Tampereella

Tampereen Messut

Koe Suomi-matkailun helmet ja Keski-Euroopan kevät 15.–17.4. Tampereella

Tiedote.
Julkaistu: 03.03.2016 klo 15:30
Julkaisija: Tampereen Messut

Koko perheen kesäkausi käynnistyy huhtikuisilta Supermessuilta, jossa uppoudutaan puutarha-unelmiin, suunnitellaan lomareissuja sekä nautitaan yhdessä viihdyttävästä ohjelmasta. Messuilla voi kokea tuulahduksen Keski-Euroopan kevättä italialaisten itkupajujen katveessa, nauttia hollantilaisesta kukkaloistosta, seurata Kukkasidonnan SM-kilpailuja tai tehdä Suomi-turneen Mansesta käsin. Ensimmäistä kertaa kotimaan matkailukoordinaatteja esitellään kohdennetusti myös ammattilaisille.     

Perjantaina 15.4. järjestettävä Kotimaan Matkailumessujen uusi Ammattilaisaamu on matkailualan ammattilaisille, ryhmämatkajärjestäjille ja medialle tarkoitettu kutsuvierastilaisuus. Matkailun kasvusta ja uudistumisesta on kertomassa matkailun erityisasiantuntija Nina Vesterinen työ- ja elinkeinoministeriöstä. Hyvinvointivalmentaja, yrittäjä ja personal trainer Oona Tolppanen puhuu otsikolla Terveellisen elämäntavan kultainen keskitie. Matkabloggaajat Rimma + Laura puolestaan puhuvat matkablogeista markkinointikanavana. Saimi Hoyerin juontamassa tilaisuudessa julkistetaan myös Vuoden Kotimaan Matkailuyritys sekä Suomen Tilaviini 2016. Lue lisää: www.supermessut.fi/ammattilaisaamu

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 15.–17.4.2016 järjestettävä suuren yleisön Supermessut-viikonvaihde on täynnä tähtiesiintyjiä sekä teatteri- ja musiikkiesityksiä. Messuilla esiintyvät muun muassa Roope Salminen, Olli Äkräs, Eppu Salminen, Anneli Ranta, Jyrki Anttila, Jaakko Ryhänen ja Seppo Hovi sekä lasten suosikkihahmot Maltti ja Valtti ja Hilarius Hiiri. Lisäksi aikuisväelle suunnatun April Festin rennosta ohjelmasta Olvin erikoisoluttarjonnan äärellä vastaavat muun muassa Scandinavian Hanks ja Laura Moisio duo. Keväisen suurtapahtuman teemat ovat Puutarha, Kotimaan Matkailu, April Fest ja Keräily. Tutustu ohjelmaan: www.supermessut.fi (Ohjelma)

Puutarha-aakkosia sekä uusia tiedonjyviä – floristit kisaavat Suomen mestaruudesta

Puutarha-messuilla vastainnostuneita multasormia opastetaan Ahlmanin Puutarhakoulussa ja uusia ideoita kaipaavia puutarhaharrastajia ja -ammattilaisia hemmotellaan monipuolisella ohjelmalla ja viherloistolla. Kävijät pääsevät myös ihastelemaan kotimaisten mestarifloristien taidonnäytteitä Kukkasidonnan SM-kilpailuissa ja sidontanäytöksissä. Kilpailun järjestää Suomen Kukkakauppiasliiton Hämeen Piiri ja tuomareina ovat saksalainen Thomas Ratschker sekä Niina Minkkinen-Westerlund ja Heidi Stubb.  

Tietoiskuissa kuullaan niin ruusutietoutta, vieraslajien torjuntaniksejä kuin vinkkejä villivihannesten ja puutarhan maustekasvien hyödyntämiseen. Muita aiheita ovat muun muassa valtakunnallinen Vihervuosi, Puutarhan 9 vuodenaikaa, bataatin kasvatus ja viherkatot. Viher- ja ympäristörakentajat VYRA ry:n ja alan ammattilaisten toteuttamien Mallipihojen ja yleisalueiden kausi-istutukset, lehtipuut, pihakivialueet ja idearikkaat somistukset kuljettavat messuvieraat kohti kesää. Messuilla onkin runsaasti esillä myös kodin ja mökin piharakentamiseen liittyviä tuotteita, kuten saunoja, laitureita, pihamajoja sekä terasseja.

Kuvat, logot, tiedotteet: www.tampereenmessut.fi/medialle/materiaalipankki
    
Puutarha-, Kotimaan Matkailu- ja Keräily-messut sekä April Fest 15.–17.4.2016, Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, Avoinna: perjantai klo 12–18, lauantai klo 9–17, sunnuntai klo 10–17. Liput: aikuiset 14 € (lapset alle 15 v. aikuisen seurassa maksutta), opiskelijat / eläkeläiset 10 € (voimassaolevalla kortilla), kolmen päivän lippu 20 €, ryhmälippu 10 € (ryhmässä vähintään 10 hlöä).

LISÄTIEDOT: www.supermessut.fi
Blogi: blogi.supermessut.fi, Facebook: www.facebook.com/supermessut
Twitter: @TampereenMessut, #Supermessut, #Puutarha, #KotimaanMatkailu, #AprilFest, #Keräily

Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi, etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi
Twitter: @TampereenMessut
Pauliina Lindgren, projektipäällikkö, p. 050 516 4004, @PauliinaLindgre  
Tanja Järvensivu, tapahtuma- ja viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133, @TanjaJarvensivu
Meri Mattila, tiedottaja p. 0400 914 877, @MeriTMattila

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs