Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Kodin rahatalouden suunnittelun avuksi; AutoJerry.fi julkaisi huoltohinnaston

AutoJerry Oy

Kodin rahatalouden suunnittelun avuksi; AutoJerry.fi julkaisi huoltohinnaston

Tiedote.
Julkaistu: 02.06.2015 klo 09:30
Julkaisija: AutoJerry Oy

 

AutoJerry on julkaissut autonomistajille suunnatun tietokannan, jossa esitellään kattavasti eri automerkkien ja mallien huoltotoimenpiteiden hintoja. Hinnasto on koottu kesäkuussa 2014 avatun AutoJerry-palvelun kautta välitettyjen yli 20 000 autohuolto- ja korjaustarjouksen perusteella. AutoJerryn hinnasto on laadittu siten, että autoilija näkee heti ensi silmäyksellä eri huoltotoimenpiteiden tyypillisen hintahaarukan ja  keskihinnan.

Hinnasto on tarkoitettu ensisijaisesti auttamaan autonomistajaa muodostamaan nopeasti käsityksen yleisimpien huolto- ja korjaustoimenpiteiden hintatasosta. Autohuollossa ja korjauksessa toimenpiteen hintaan vaikuttaa moni asia, kuten käytettävien varaosien laatu ja erityisesti auton merkki ja malli. Lisäksi huoltoliikkeillä on eri hinnoittelukäytäntöjä, jotka saattavat joskus vaikuttaa hintaan jopa enemmän kuin itse automalli. 

AutoJerry-palvelun suosio kasvaa voimakkaasti, joten huoltohinnaston kattavuus ja luotettavuus paranee jatkuvasti. “Hinnasto on yksi mielenkiintoinen tapa hyödyntää palveluun kertyvää tietoa. Uskon että AutoJerryn huoltohinnasto tarjoaa kotitalouksien arkeen kätevästi apua, kun mietitään tulevien kuukausien kuluja.”, kommentoi AutoJerryn palvelukehittäjä Heikki Johansson.

Hinnasto kertoo esimerkiksi, että Webaston jälkiasennuksessa pitää varautua yli tuhannen euron kustannuksiin, kun sähkökäyttöisen lohkolämmittimen hinnat liikkuvat muutamissa satasissa. Yksi yleisimmin pyydetty huoltotoimenpide on jakohihnanvaihto, joka on keskimäärin 478€ hintainen, kun jakoketjujen vaihto voi olla jo yli tuhat euroa. Uuden kirkkaan tuulilasin voi saada yleisiin automerkkeihin jopa alle kolmella sadalla ja vetokoukkujen asennukset osineen lähtevät neljästä sadasta aina yli tuhannen euron hintoihin.

Hintahaarukkaa tarkempaa hintakäsitystä haluaville hinnastoon on eritelty tarjottujen huoltojen hintoja auton merkin ja mallin mukaan, ja hintoja voi selata nousevassa ja laskevassa järjestyksessä. Tästä voi muodostaa hyvän käsityksen siitä, onko oman automallin korjaushinta keskihinnan ylä- vai alapuolella. Omatoimisille autoilijoille hinnastoon on pyritty kokoamaan tietoa myös itse huoltotoimenpiteestä tai mistä huoltotoimenpiteen hinta koostuu. Hintaesimerkkejä on myös varaosista. 

Huoltohinnat löytyvät täältä.

Lisätietoja:

AutoJerry Oy on suomalainen yritys, joka on kehittänyt AutoJerry.fi-palvelun ajoneuvon omistajille ja autokorjaamoyrittäjille. Palvelussa autoilija pyytää tarjouksen alueensa autokorjaamoilta, vertailee tarjoukset ja sopii huoltoajan valitsemansa korjaamon kanssa. Yrityksellä on jo yli 580 autokorjaamo-kumppania Suomessa, aina Helsingistä Rovaniemelle saakka.

AutoJerry.fi/medialle

Yhteystiedot:

Jari Vallström, Jari.vallstrom@autojerry.fi

AutoJerry Oy toimitusjohtaja.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs