Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Kirjaston kielikahvilat syksyllä 2016

Lappeenrannan kaupunki

Kirjaston kielikahvilat syksyllä 2016

Tiedote.
Julkaistu: 24.08.2016 klo 08:15
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan pääkirjaston ala-aulaan keräännytään juttelemaan suomeksi joka toinen viikko taas 30.8.2016 alkaen. Kevätkaudella 2016 alkanut englanninkielinen kielikahvila jatkaa englanninkielistä juttelua kerran kuussa 14.9. alkaen. Kielikahviloissa keskustellaan rennosti suomeksi tai englanniksi kahvi- tai teekupin ääressä.

Suomenkielinen kielikahvila on pyörinyt Lappeenrannan maakuntakirjastossa jo usean vuoden ajan. Kielikahvilassa suomen kielen harjoitusta kaipaavat pääsevät kuuntelemaan ja puhumaan suomen kielellä rauhallisessa ja rennossa ympäristössä. Suomen kielen taidon ei tarvitse olla sujuvaa, riittää että osaa hiukan suomea ja haluaa harjoitella lisää. Ennakkoilmoittautumisia ei tarvita, vaan kuka tahansa on tervetullut mukaan juttelemaan suomeksi.

Syyskaudella 2016 suomen kielen kielikahvila pääkirjaston ala-aulan kokoustilassa 30.8.-13.12. joka toinen tiistai klo 16-17. Kielikahvilaa vetävät suomenkieliset kirjaston työntekijät.

Englanninkielinen kielikahvila aloittaa keskiviikkona 14.9. Muut kokoontumiset ovat tiistaina 4.10., tiistaina 1.11. ja keskiviikkona 7.12. klo 18.30-19.30 pääkirjaston ala-aulan kokoustilassa.

Englanninkielisessä kielikahvilassa idea on sama kuin suomenkielisessäkin: rentoa keskustelua englanniksi kahvi- tai teekupin ääressä. Kielikahvilaa vetää Yhdysvalloista kotoisin oleva Jason.

 

Ystävällisin terveisin,
Jenni Santaholma
erikoiskirjastonhoitaja
Lappeenrannan maakuntakirjasto

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs