Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Kipinän hetki -partiotaitokilpailu kokoaa yli 800 sudenpentua Siivikkalaan

Hämeen Partiopiiri ry

Kipinän hetki -partiotaitokilpailu kokoaa yli 800 sudenpentua Siivikkalaan

Tiedote.
Julkaistu: 03.05.2016 klo 15:47
Julkaisija: Hämeen Partiopiiri ry

Siivikkalassa Ylöjärvellä yli 800 partiolaista seikkailee partiotaitojen parissa lauantaina 7.5.2016. 7-10-vuotiaat sudenpennut viettävät leikkimielistä Kipinän hetki -kisapäivää, jossa joukkueet pääsevät testaamaan osaamistaan mm. erä-, ensiapu- ja tulenkäsittelyaiheisten rastien parissa.

Sudenpentukilpailu on yksi Hämeen Partiopiirin suosituimmista vuotuisista tapahtumista. Suuren suosion vuoksi sudenpentukilpailu järjestetään kahdessa paikassa samaan aikaan, ja lauantaina Siivikkalan lisäksi myös Nastolassa kisaa yli 300 sudenpentua. Tapahtumat järjestetään partiolaisten vapaaehtoisvoimin.

Siivikkalan kilpailun järjestää Harjusiskot yhteistyössä muiden Tampereen länsipuolen lippukuntien sekä Hämeen Partiopiirin kanssa.

Huomioitavaa liikenteessä

Sudenpentukilpailun kilpailukeskuksena toimii Siivikkalan koulu. Kilpailu käydään taajama-alueen lähellä olevilla metsäalueilla. Siivikkalan alueella teillä ja ulkoilureitillä kulkevia pyydetään noudattamaan erityistä varovaisuutta, sillä alueella liikkuu paljon lapsia. Kilpailureitti on noin neljä kilometriä.


Yleisö ja partiosta kiinnostuneet perheet voivat seurata kilpailupäivän tapahtumia ja lasten toimintaa esimerkiksi aloitustehtävärastilla koulun kentällä. Kilpailutehtävien suoritukseen ei kuitenkaan saa puuttua eikä kilpailijoita saa häiritä.

Päivän aikataulu ja median palvelut lauantaina

Kilpailu käydään lauantaina 7.5.2016.

Kilpailukeskus: Siivikkalan koulu, Siivikkalantie 56, 33450 Ylöjärvi

klo 7:45-11:30    Kilpailupentueet ilmoittautuvat 45 minuutin porrastuksella ja lähtevät kilpailuun  
klo 11:30     Ensimmäinen pentue maalissa (arvio)
klo 16:00    Viimeinen pentue maalissa (arvio)

Tiedotusvälineet ovat tervetulleita seuraamaan kilpailua paikan päälle, ja myös kilpailurasteille pääsee tutustumaan. Lapsia, lasten mukana liikkuvia saattajia sekä kilpailun järjestäjiä voi haastatella, kunhan ei häiritse rastien toimintaa ja kisasuorituksia.

Toimittajia palvelee kisan viestintävastaava Minna Horelli, minna.horelli@hp.partio.fi, p. 040 776 1501.

Lisätietoa:
Hämeen Partiopiiri ry:         ohjelma- ja koulutuskoordinaattori Lotta Kylmälahti, lotta.kylmalahti@partio.fi, p. 0503110922.
Hämeen Partiopiiristä ja partiosta:     www.hp.partio.fi ja www.partio.fi
Hämeen Partiopiirin kuvapankki:     http://hameenpartiopiiri.kuvat.fi/kuvat/Medialle

Hämeen Partipiirin toiminta-alueella partiota harrastaa yli 10 000 lasta, nuorta ja aikuista. Yli 18-vuotiaat hämäläiset partiolaiset tekevät partion eteen vapaaehtoistyötä lippukunnissa noin 600 000 tuntia vuosittain, mikä vastaa 350 nuorisotyöntekijän vuosittaista työpanosta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs