Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » KidsRock – Pelastakaa Lapset ry:n 90-vuotisjuhlakonsertti esitetään Nelosella 22.12.

Pelastakaa Lapset ry

KidsRock – Pelastakaa Lapset ry:n 90-vuotisjuhlakonsertti esitetään Nelosella 22.12.

Tiedote.
Julkaistu: 17.12.2012 klo 11:24
Julkaisija: Pelastakaa Lapset ry

Pelastakaa Lapset ry täytti tänä vuonna 90 vuotta ja on juhlinut pitkää taivaltaan työssään lasten puolesta maanlaajuisen KidsRock 2012 -konserttikiertueen merkeissä. Konsertit järjestettiin marras – joulukuussa viidellä paikkakunnalla: Oulussa, Jyväskylässä, Tampereella, Turussa ja Helsingissä. 90-vuotisjuhlavuotta on vietetty teemalla Pelastakaa Lapset ensin.

KidsRock 2012-konserttikiertueen päätöskonsertti nähdään televisiossa joulun alla

Helsingin Kaapelitehtaalla 2. joulukuuta järjestetty juhlakonsertti taltioitiin ja esitetään Nelosella 22. joulukuuta klo 19.30-21.00. Televisiokonsertin aikana kerätään lahjoituksia Pelastakaa Lasten työhön lasten auttamiseksi.

Ohjelmassa nähdään kansainvälinen Follow Your Instinct (FYI) yhtye, jonka ympäri maailmaa kotoisin olevat jäsenet ovat löytäneet toisensa musiikin kautta. Lavalle nousee myös Sunrise Avenuesta tuttu Samu Haber, joka esittää biisin “No Matter What They Say”. Sitä on katsottu jo yli 3 miljoonaa katselukertaa YouTubessa. Ryhmän keulahahmo Addis Mussa on tehnyt mittavan uran Keski-Euroopassa. Brooklynista kotoisin oleva Viper on työskennellyt useiden hiphop-artistien kanssa ja miehen persoonallinen soundi jää välittömästi mieleen. Ainoa naispuolinen jäsen on Lionezz, joka laulun lisäksi onnistuu räppäämaan itsensä kuulijan sydämeen.

Konsertissa esiintyvät myös huippusuositut Anna Abreu, Antti Tuisku, Anna Puu, Jesse Kaikuranta sekä Sturm und Drang. Kiertueen orkesterina soittaa Idolsista tuttu housebändi kapellimestarinaan Leri Leskinen.

Yhteistyössä Nelonen Media

”Lasten asema ja oikeudet puhuttavat tällä hetkellä ehkä enemmän kuin koskaan. Nelonen Media haluaa tukea perinteikkään Pelastakaa Lapset ry:n hyvää asiaa, ja korkealaatuinen konserttitaltiointi on luonteva tapa olla mukana lapsi- ja nuorisotyössä. Ohjelma nähdään Nelosella 22.12. kello 19.30”, Nelosen kanavapäällikkö Elina Piepponen kertoo.

Muut kiertueen yhteistyökumppanit ovat Iltasanomat ja terve.fi, Radio Aalto sekä S-Etukortti.

Konsertit tuottaa Eventia Oy.

Lisätietoja:

Pelastakaa Lapset ry

Viestintäpäällikkö Carita Päivänen

carita.paivanen@pelastakaalapset.fi

puh. 040 535 8221

 

Nelonen Media

Kanavapäällikkö Elina Piepponen

elina.piepponen@nelonenmedia.fi

puh. 0400 42 5067

 

www.kidsrock.fi

Pelastakaa Lapset ry on vuonna 1922 perustettu, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka tukee erityisesti vaikeissa oloissa eläviä lapsia ja pyrkii edistämään lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla. Pelastakaa Lapset on osa Save the Children – järjestöä, joka toimii lasten hyväksi yli 100 maassa. Visionamme on maailma, jossa toteutuu jokaisen lapsen oikeus elämään, suojeluun, kehittymiseen ja osallistumiseen. Tehtävänämme on parantaa sitä tapaa, jolla lapsia kohdellaan sekä saada aikaan välittömiä ja pysyviä parannuksia lasten elämään. Lisätietoa: www.pelastakaalapset.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs