Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Kesätoimintaa 7 - 10 -vuotiaille kouluaisille

Lahden kaupunki

Kesätoimintaa 7 - 10 -vuotiaille kouluaisille

Tiedote.
Julkaistu: 17.03.2014 klo 16:16
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupungin sivistystoimiala järjestää jo kolmannen kerran 7 – 10 –vuotiaille lahtelaisille koululaisille kesätoimintaa. Toiminta ajoittuu kesäkuun kolmelle ensimmäiselle viikolle. Ilmoittautumisaika 16.4.2014 klo 15:een mennessä.

Paljon ulkoilua ja mahdollisuus kokeilla uusia asioita

Kesätoiminnan tarkoitus on tarjota pienille koululaisille laadukasta ohjattua loma-ajan toimintaa. Toiminta auttaa huoltajia lastensa loma-ajan toiminnan järjestämisessä ja tarjoaa entistä paremman mahdollisuuden järjestää koko perheen yhteistä loma-aikaa. Se auttaa myös kesäksi työllistyviä huoltajia.

UNICEF kaupunkikumppanuus näkyy myös kesätoiminnassa

Kesällä 2014 ohjatun ja suunnitellun kesätoiminnan teemoja ovat mm. luonto, liikunta ja draama. Loviisanpässin kesätoiminta sisältää monenlaisia leikkejä, pelejä ja retkiä. Mukavasti teemoittain vaihtuva toiminta tarjoaa mahdollisuuden kokeilla erilaisia kädentaitoja myös kestävän kehityksen keinoin.

Koululaisten kesätoiminnasta tiedotetaan kohderyhmän perheille Wilma -järjestelmän kautta. Myös lahti.fi –sivustolta löytyvät ilmoittautumisohjeet. Toiminnan järjestää ja toteuttaa Lahden kaupungin sivistystoimiala, Lasten ja nuorten kasvu -vastuualueen yhteiset palvelut. Kesätoiminnan järjestämisestä on päättänyt sivistyslautakunta.
______

INFO

Kesätoimintaa järjestetään 2. – 19.6.2014, arkipäivisin klo 9.00 -15.30 Loviisanpässin kerhossa, Loviisankatu 16. Toimintaan voidaan ottaa noin 35 lahtelaista koululaista/viikko. Toimintaan voi hakea 1 – 3 viikoksi. Lapset valitaan kesätoimintaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Toiminta käynnistyy, mikäli hakijoita on riittävästi.

Toimintamaksu ja vakuutukset
Toiminnasta perittävä maksu on 40 €/viikko. Maksusta ei voi hakea vapautusta tai huojennusta. Maksu sisältää lounaan, välipalan ja toiminnanohjauksen. Kesätoiminnassa mukana olevat lapset on tapaturmavakuutettu.

Ilmoittautumisaika 17.3. - 16.4.2014 klo 15:een mennessä.
Ilmoittautumislomake löytyy osoitteesta: 
 www.lahti.fiSähköinen asiointi > Lomakkeet > Koulutus ja opiskelu >>
’ Koululaisten kesätoimintaan ilmoittautuminen 2014’

Kirjallinen ilmoitus toimintapaikan myöntämisestä lähetetään koteihin 19.5.2014 mennessä.
__________

Lisätietoja
Lahden kaupunki, Sivistystoimiala
kerhotoiminnan ohjaaja Birgitta Grönholm, puh. 050 383 6443
- kesätoiminnan sisältö, käytännön toteutus ja ilmoittautumiseen liittyvät asiat
aamu- ja iltapäivätoiminnan koordinaattori Merja Keskiväli puh. 044 716 1470
- kesätoiminnan järjestämiseen liittyvät asiat

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Metropolialueella sijaitsevassa Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs