Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Kasvuyrittäjyyspalkinto leikkivälineyritys Puuha Groupille

Juuri Partners Oy

Kasvuyrittäjyyspalkinto leikkivälineyritys Puuha Groupille

Tiedote.
Julkaistu: 19.04.2016 klo 12:00
Julkaisija: Juuri Partners Oy

Turkulaisyhtiö saa kasvurahoitusta Juuri Partnersilta

Turkulainen leikki- ja liikuntavälinetoimittaja Puuha Group Oy palkittiin tiistaina 19.4. Entrepreneurial Spirit of Turku -kasvuyrityspalkinnolla. Samalla yrittäjät Marko Mäkelä ja Sami Kaivola julkaisivat kumppanuuden Juuri Partnersin hallinnoiman Juuri Rahasto I  -pääomarahaston kanssa. Puuha Group on muutamassa vuodessa moninkertaistanut liikevaihtonsa noin viiteen miljoonaan euroon ja noussut maan johtavien leikki- ja urheilupaikkatoimittajien kärkijoukkoon. Jatkossa Puuha Groupin tavoitteena on laajentua myös ulkomaille. Vientiä vauhdittaa yhteistyö Muumi-lisenssiä hallinnoivan Muumi Characteristics Ltd:n kanssa leikkipaikkavälineissä Pohjois-Euroopassa ja Aasiassa.

”Lasten ylipaino ja muut liikkumattomuuteen liittyvät terveysongelmat yleistyvät jatkuvasti. Kyseessä on globaali ongelma, jonka taustalla on kännyköiden ja tablettien liiallinen käyttö, kaupungistuminen ja luonnollisten leikkipaikkojen vähentyminen. Lapset ja nuoret on saatava taas innostumaan ulkona liikkumisesta. Siihen kaivataan uusia ja erottuvia tuote- ja palveluvaihtoehtoja”, sanoo Puuha Groupin toimitusjohtaja Marko Mäkelä.

Puuha Group palkittiin tiistaina 19.4. vuoden turkulaisena kasvuyrittäjänä Entrepreneurial Spirit of Turku -kilpailussa kasvua edessä -palkinnolla. Palkinnot jaettiin tänä keväänä 14. kerran Creative Business Camp –tapahtumassa Logomossa.

”Palkinto oli hieno tunnustus tekemästämme työstä. Se oli myös viesti työntekijöillemme, että olemme menossa oikeaan suuntaan. Edellytyksemme asiakaslähtöisen liiketoiminnan kehittämiseen sekä kasvuun ja kansainvälistymiseen ovat entistä paremmat myös saamamme lisärahoituksen ansiosta. Juuri Rahasto tulee olemaan aktiivinen vähemmistöomistaja, jonka verkostoista ja osaamisesta odotamme saavamme paljon lisätukea”, Mäkelä sanoo.

Puuha Groupin tuotteisiin kuuluvat esimerkiksi leikkipaikkavälineet kuten keinut, liukumäet, kiipeilytelineet ja seikkailu- ja tasapainoiluradat. Myös pyörä- ja skeittiradat sekä trampoliinit kuuluvat valikoimaan. Yritys toteuttaa myös erilaisiin ympäristöihin ja erilaisille käyttäjäryhmille räätälöityjä tuote- ja palvelukokonaisuuksia.  

Juuri Rahaston hallinnointiyhtiö Juuri Partners tulee kasvurahoituksen lisäksi mukaan tukemaan yrityksen liiketoimintaa ja kehitystä sekä varmistamaan yrittäjien tavoitteellista kasvusuunnitelmaa.  Kyseessä on Juuri Rahaston toinen sijoitus. Rahaston ensimmäinen sijoituskohde oli teline- ja sääsuojapalveluita valmistava Kas-Telineet Oy.

 

Lisätietoja:

Marko Mäkelä, toimitusjohtaja, Puuha Group Oy, puh 0400 477449

Samuli Sipilä, toimitusjohtaja, Juuri Partners Oy, puh 040 7711 764

Liitetiedostot

Juuri Rahasto I Ky on uusi suomalainen pääomasijoitusrahasto, joka rahoittaa vakiintuneita ja kannattavia pieniä ja keskisuuria yrityksiä Suomessa. Juuri Partners tarjoaa kasvuhakuisille yrityksille uudenlaisen liiketoiminnan rahoitus- ja kehitysmuodon, jossa yhdistyvät aktiivinen vähemmistösijoitus sekä velkarahoitus. Rahaston koko on noin 80 miljoonaa euroa ja sen sijoittajina on merkittäviä suomalaisia institutionaalisia sijoittajia.

Puuha Group Oy on laadukkaita lasten leikkikenttävälineitä ja ulkokalusteita sekä niiden elinkaaripalveluita tarjoava yritys. Puuha Groupin tuotevalikoimaan kuuluu perinteisten leikkikenttävälineiden ja ulkokalusteiden lisäksi Muumi –ulkoleikkivälineet sekä ulkoliikuntavälineet. Tuotteiden suunnittelussa ja tuotannossa on kiinnitetty erityistä huomioita kotimaisuuteen, laatuun, kestävyyteen ja käytettävyyteen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs