Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Joulusiivous sujuu kotimaisilla siivousvälineillä

Sinituote Oy

Joulusiivous sujuu kotimaisilla siivousvälineillä

Tiedote.
Julkaistu: 07.11.2014 klo 08:00
Julkaisija: Sinituote Oy

Poimi Sinituotteen joulusiivousvinkit

Puhdas koti kuuluu suomalaiseen jouluperinteeseen. Hyvissä ajoin aloitettu joulusiivous sujuu laadukkailla kotimaisilla välineillä miellyttävästi ja nopeasti. Näin aikaa jää kiireettömään yhdessäoloon, koristeluun, askarteluun ja ihanan puhtaasta kodista nauttimiseen.

Aloita joulusiivous sitten, kun sinulla on parhaiten aikaa. Jos aloitat jo marraskuussa, voit siivota pikkuhiljaa, vaikka yksi huone kerrallaan. Kääntöpuolena varhaisessa aloitusajankohdassa on se, että huoneet ehtivät helposti sotkeutua uudelleen jo aattoon mennessä. Muista, ettei suursiivous ole välttämätöntä, mikäli koti pysyy perussiistinä jo viikottaisilla kevyellä ylläpitosiivouksella.

Panosta kunnollisiin siivousvälineisiin ja tarkasta, että siivousvälineesi ovat ehjät ja puhtaat. Uusi rikkimenneet ja puhdista likaiset välineet, sillä siivous sujuu uudenaikaisilla ja kunnollisilla välineillä huomattavasti miellyttävämmin kuin vanhoilla kalsarinlahkeilla. Joulun alla riittää tekemistä muutenkin, joten siivouksessa kannattaa harkita, mitkä asiat ovat tärkeimpiä toteuttaa. Keskity niihin tiloihin, joissa aiot oikeasti viettää joulunaikaa

Kotimaisuus kuuluu suomalaiseen jouluun

Suosi avainlipputunnuksen saaneita siivoustuotteita, sillä kotimaisten tuotteiden ostamisella on merkittävä työllistävä vaikutus. Valtaosa SINI-tuoteperheen tuotteista tehdään yrityksen omalla tehtaalla Kokemäellä Satakunnan maakunnassa, jossa se on merkittävä työllistäjä. Suomessa suunnitellut ja valmistetut siivousvälineet sopivat myös parhaiten asuinoloihimme ja käyttämillemme pintamateriaaleille sekä siivoustapoihimme. SINI-tuotteissa komeileva kotimaisesta alkuperästä kertova avainlippu on myös hyvän laadun merkki.

Joulusiivouksen tehtävälista

  • Siivousvälineiden kunnon tarkistus ja tarvittaessa uusinta
  • Säilytyslaatikoiden, pukupussien ym. tarpeen kartoittaminen
  • Vaatteiden, lelujen ym. kausitavaroiden siirtäminen säilytykseen
  • Tarpeettomien vaatteiden ja tavaroiden vieminen kierrätykseen
  • Pölyjen pyyhintä huonetilasta ylhäältä alas –tekniikalla eli ensin kaappien ja hyllyjen päältä
  • Ikkunoiden pesu (ikkunoiden pesua ei kuitenkaan suositella tehtäväksi pakkasella)
  • Keittiön siivous sisältäen uunin pesun
  • Lattioiden pesu ja mattojen vaihto
  • WC:n,  saunan ja kylpyhuoneen pesu

Lisää joulusiivousvinkkejä löydät nettisivuiltamme

 

Suomalainen perheyritys Sinituote Oy on Pohjoismaiden johtava siivousvälineiden, vaatehuollon tuotteiden ja autonhoitotarvikkeiden valmistaja ja markkinoija. Sinituote panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen ja tuo jatkuvasti markkinoille uusia välineitä kodin siivouksen, järjestyksen ja toimivuuden ylläpitoon. Yrityksen tavoitteena on tehdä suomalaisten kotien arjesta vähän helpompaa. Ympäristöystävälliset SINI-tuotteet ovat kestäviä ja pestäviä, ja ne on kehitetty suomalaisille sisustusmateriaaleille ja suomalaisille kodeille. Valtaosa yrityksen markkinoimista tuotteista on kotimaisia Avainlipputuotteita.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs