Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Hovin Pidot

Kasvishovi Oy

Hovin Pidot

Tiedote.
Julkaistu: 12.01.2015 klo 08:15
Julkaisija: Kasvishovi Oy

Kasvishovi Oy:n ensimmäiset asiakasmessut ammattikeittiölle ja vähittäiskaupoille

 

Vuosi alkaa vauhdikkaasti Oulussa! Paikallinen tuoretukku Kasvishovi Oy järjestää 16.1 klo 14-18.00 ensimmäisen oman messutapahtumansa, joka on suunnattu ammattikeittiön ja vähittäiskaupan edustajille. Messut järjestetään Super Park Areenalla, jonka 1000m2 juhlatila muuntuu hovimaisen herkulliseksi yhdessä päivässä. Mukana messuilla on yhteensä 28 näytteelleasettajaa ja Kasvishovin yhteistyökumppania.  

Hovin Pidot on läheinen ja rento asiakastapahtuma. Ensimmäisien messujen teema löytyi helposti toiminnan laajentumisen myötä: Yksi tukku – tuhansia tuotteita. Haluamme tapahtumalla viestiä asiakkaillemme Kasvishovin monipuolistunutta tuotevalikoimaa sekä henkilökohtaista läheistä palvelua.

Haluamme luoda Hovin Pidoista vuosittaisen tapahtuman, jossa ammattikeittiön ja vähittäiskaupan edustajat kokoontuvat pitopöytien äärelle kuulemaan uutuuksista, tapaamaan toisiaan ja juhlimaan rennossa tunnelmassa.

Herkullinen buffetpöytä, lähiruokaa, virkistävät juomat, näytteelleasettajien omat kilpailut ja hersyvän hauska kokkauskisa pitävät tunnelman katossa iltaan saakka. Kävijöiden kesken arvotaan herkkuja pursuava ”aarrearkku”, joka on koottu näytteelleasettajien tuotteista.

Tapahtumasta löytyy myös aatelinen kuvauspaikka, jossa asiakkaat saavat käydä kuvauttamassa itsensä hovimaiseen tyyliin.

Hovin Pitoja juhlii Kasvishovin kanssa 400 ravintola- ja suurkeittiöalan työntekijää sekä vähittäiskaupan edustajaa.

Iloa, makuja ja tuoretta tietoa – Hovin Pidot ovat täällä! 

Tapahtumassa ovat mukana seuraavat näytteelleasettajat: 
Alamäen Vihannes, Tervakankaan Peruna, Tuorilan Puutarha, Kannuksen Kauppapuutarha, Toivoniemen Tila, Mimmin Maito, PNM, Continental Foods, Kotivara, Pohjolan Peruna, Gavrielides Foods, Myllynparas, Berner, Promix, HK, Paulig, Vaasan&Vaasan, Apetit, Arla, Viihdeväylä, Kujalan Tila, Topfoods, Lagerblad, Unilever, Viskaalin Tila, Pullapirtti, Hätälä,  Petäjälammen herkku ja Palvelutukkurit. 

Liitetiedostot

20 vuotta pohjoista yrittäjyyttä

Kasvishovi on vuonna 1987 perustettu oululainen perheyritys. Lähiruoka on meille sydämen asia. Kasvishovin toiminnan perustana on asiakaslähtöisyys, yksilöllinen ja joustava palvelu sekä laatu, vastuullisuus ja kannattavuus. Olemme suurin yksityinen Pohjois-Suomessa toimiva tuoretukkuliike ja kasvisten jalostaja.

Asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa olemme saaneet kasvaa luotettavaksi ja läheiseksi elintarvikkeiden hovihankkijaksi, joka työllistää tänä päivänä neljäkymmentä ammattilaista.

Pidämme tärkeänä ruoan tuoreutta ja terveellisyyttä. Tuotteemme valmistetaan erittäin hygieenisissä, lämpötilasäädellyissä tuotantotiloissa ainoastaan tuoreita ja korkealaatuisia raaka-aineita käyttäen. Raaka-aineiden tie tuottajalta tuotantotiloihimme ja sieltä edelleen asiakkaille tapahtuu katkeamattomassa kylmäketjussa. 

Pyrimme toiminnallamme edistämään lähellä tuotettujen raaka-aineiden saatavuutta ja olemmekin erityisen ylpeitä pohjoissuomalaisista yhteistyökumppaneistamme. Meillä on jo parinkymmenen tuottajan hovi, joiden raaka-aineisiin ja palvelun laatuun voimme aina luottaa!

 

Yhteystiedot:

Henri Isohätälä
Toimitusjohtaja
0400 922 512
henri.isohatala@kasvishovi.fi

Mari Nauha
Markkinointipäällikkö

044 735 2612
mari.nauha@kasvishovi.fi


 
www.kasvishovi.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs