Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Hiihtokeskus Iso-Syöte laajentaa merkittävästi perherinteitään

Hiihtokeskus Iso-Syöte Oy

Hiihtokeskus Iso-Syöte laajentaa merkittävästi perherinteitään

Tiedote.
Julkaistu: 03.09.2015 klo 09:00
Julkaisija: Hiihtokeskus Iso-Syöte Oy

Hiihtokeskus Iso-Syöte laajentaa perhealuettaan rakentamalla uuden rinteen. Uudesta rinteestä tulee lähes 500 metriä pitkä ja leveyttä sillä tulee olemaan lähes 90 metriä. Uuteen rinteeseen hankitaan moderni ankkurihissi, jolloin perhealueen hissikapasiteetti kolminkertaistuu nykyisestään. Rinteeseen tulee myös valaistus ja äänentoistojärjestelmä.

Jotta uusi rinnealue saadaan käyttöön mahdollisimman nopeasti heti laskettelukauden alussa, lumetusjärjestelmän kapasiteettia tullaan lisäämään merkittävästi.

”Uudella rinnealueella haluamme vastata asiakkaiden toiveisiin hissi- ja rinnekapasiteetin lisäämiseksi ja rinnealueiden monipuolistamiseksi. Uskomme, että yleisestä taloudellisesta taantumasta huolimatta uuden investoinnin avulla pystymme lisäämään kävijämääräämme” toteaa toimitusjohtaja Jorma Terentjeff.

Investointien kokonaisarvo on lähes 700.000 euroa.

 

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Jorma Terentjeff, 0400 682112

iso-syote-lumimaa-kopteri-2015-web_niko-haggman

Liitetiedostot

Hiihtokeskus Iso-Syöte on Suomen eteläisin tunturi, jonne Helsingistä kertyy matkaa 750km.

Iso-Syöte on perinteinen hiihtokeskus jossa laskettelu ja hauskanpito lumella ovat pääasiassa. Hiihtokeskuksessa on yhteensä 16 rinnettä ja kuusi hissiä. Suomen lumivarmimmalla alueella sijaitsevassa keskuksessa panostetaan erityisesti lapsiperheisiin sekä freestylelaskijoihin. Hiihtokeskus Iso-Syötteeseen kuuluu rinnetoimintojen lisäksi vuokraamo, hiihtokoulu ja lastenhoitotalo. Tunturin ympäristössä sekä kansallispuistoalueella kulkee 120 kilometriä pitkä latuverkosto. Suomen hiihtokeskusyhdistys valitsi Iso-Syötteen vuoden 2012 parhaaksi hiihtokeskukseksi. 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs