Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Hiihdä kuin Mieto, lämää kuin Selänne ja liidä kuin Nykänen!

Heureka, suomalainen tiedekeskus

Hiihdä kuin Mieto, lämää kuin Selänne ja liidä kuin Nykänen!

Tiedote.
Julkaistu: 11.01.2016 klo 14:48
Julkaisija: Heureka, suomalainen tiedekeskus


Tiedätkö miltä ampumahiihdossa tuntuu tähtääminen, kun alla on sykkeen nostanut hiihtoetappi? Entä kuinka paljon tasapainoa ja voimaa vaaditaan pujottelussa? Heurekan uutuusnäyttelyssä voit heittäytyä talviurheilijaksi ja kokeilla itse! 

Heurekassa 9. helmikuuta 2016 avautuva Suksi Heurekaan! -näyttely vie kävijän lukuisten vauhdikkaiden ja hauskojen talviurheilulajien pariin. Talviurheilunäyttely tarjoaa kaikenikäisille kävijöille mahdollisuuden kokeilla lajeja mäkihypystä taitoluisteluun ja kelkkailusta ampumahiihtoon. 

Voit joko kehittää omia taitojasi eri lajien parissa tai kisailla nopeudessa, tasapainossa ja tarkkuudessa kaverin kanssa. Näyttely ei kuitenkaan ole pelkkää urheilua. Kävijälle on tarjolla muutakin talvista hauskanpitoa, kuten iglun rakentamista ja lumipallojen tarkkuusheittoa.

Heureka on toteuttanut Pohjoismaita kiertävän Suksi Heurekaan! -näyttelyn yhdessä Kööpenhaminan Experimentarium- ja Bergenin VilVite- tiedekeskusten sekä Tukholman Tekniska museet -museon kanssa.

Suksi Heurekaan! -näyttelyn lisäksi pääsylipulla voi tutustua myös muihin Heurekassa esillä oleviin näyttelyihin kuten Otatko riskin? -näyttelyyn, Heureka-klassikoihin ja päänäyttelyn useisiin teemoihin. Samalla lipulla voi käydä myös katsomassa planetaarioelokuvia.

Suksi Heurekaan! -näyttely on esillä Heurekassa 9.2.2016–15.1.2017.

Suksi Heurekaan! -näyttelyn esittelytilaisuus medialle tiistaina 9.2.2016 klo 10.00. Paikka: Tiedekeskus Heureka, ravintolan kabinetti, Kuninkaalantie 7, 01300 Vantaa

Ilmoittautuminen viimeistään ma 8.2. sähköpostitse: vesa.kuokkala@heureka.fi

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Päivi Garner, paivi.garner@heureka.fi 040 9015 271

Elämysjohtaja Mikko Myllykoski, mikko.myllykoski@heureka.fi 040 9015 244

Liitetiedostot

Tiedekeskus Heureka on elävä näyttelykeskus kaikenikäisille. Heurekassa tutustutaan tieteeseen ja teknologiaan hauskalla tavalla itse tehden ja kokeillen. Päänäyttelyn lisäksi esillä on aina myös vaihtuvia näyttelyitä eri aiheista. Kesäisin on avoinna ulkonäyttelyalue Tiedepuisto Galilei. Vuorovaikutteisten näyttelyiden ohella kävijät voivat kokea huikeita elämyksiä Heurekan planetaariossa, jossa esitetään pääasiassa tähtitiedeaiheisia planetaarioelokuvia. Kaikki Heurekassa toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sekä osin myös venäjäksi ja viroksi. Vantaan Tikkurilassa sijaitseva Heureka avasi ovet yleisölle jo vuonna 1989, ja on nykyään avoinna ympäri vuoden. Kävijöitä on vuosittain keskimäärin lähes 300 000. Heureka on yksi Suomen suosituimmista vapaa-ajan keskuksista. Lisätietoja: www.heureka.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs