Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Forenom majoittaa ilman asuntoa jääneet opiskelijat Helsingin uuteen hostelliin

Forenom

Forenom majoittaa ilman asuntoa jääneet opiskelijat Helsingin uuteen hostelliin

Tiedote.
Julkaistu: 09.08.2016 klo 14:01
Julkaisija: Forenom

Forenom avasi  1.8.2016 uuden hostellin Helsingin Pitäjänmäkeen vastaten Helsingin kärjistyneeseen hostellipulaan.  Forenomin suurimman asiakaskunnan muodostavat perinteisesti yritysasiakkaat, mutta nyt pääkaupunkiseudun kasvavan asuntopulan vuoksi Forenom haluaa tarjota uuden hostellin myötä helpotusta myös asuntoa hakeville opiskelijoille. Varma ja mukava yöpaikka antaa aikaa oman asunnon etsimiseen.

”Aloittavat opiskelijat muodostavat vuosittaisen piikin asuntomarkkinoille, ja uudessa elämäntilanteessa asunnon etsiminen jo kuumentuneilta vuokramarkkinoilta voi olla stressaavaa. Kaikista opiskelija-asuntoa hakevista opiskelijoista vain murto-osa saa asunnon. Tarjoammekin opiskelijoille rajoitetun määrän huoneita uudesta hostellista alkaen 130€ / viikko – ja haluamme näin auttaa Helsinkiin muuttavat opiskelijat uudessa kaupungissa alkuun.” kertoo Forenomin Helsingin aluemyyntipäällikkö Sami Viitala.

Hinnoittelu pitää sisällään oman kalustetun huoneen TV:llä ja työpöydällä varustettuna, ilmaisen Wi-Fin sekä jaetun keittiön, suihkut, pyykinpesutilat sekä oleskelutilat – saman kokonaisuuden siis kuin perinteisessä soluasunnossa. Opiskelijan ei tarvitse ottaa mukaansa kuin henkilökohtaiset tavarat.

Edullinen hinta ei tarkoita kehnoa laatua, vaan tehokkailla toimintamalleilla Forenom kykenee tarjoamaan aidosti mukavaa asumista raikkaasti sisustetussa ja juuri remontoidussa hostellissa. Urbaanissa hostellissa on siistit fasiliteetit ja fiksut yleiset tilat, jotka tekevät asumisesta kodinomaista: yhteiskeittiöissä kokkailu sujuu sekä itsekseen että porukassa, ja aulatiloissa voi kohdata naapureita. Uudessa hostellissa vallitseekin ennen kaikkea yhteisöllisyys, joka näkyy kohtaamispaikoissa, kanssakäymiseen kannustavissa sisustusratkaisuissa sekä mieltä kohottavissa värivalinnoissa.

Yhteinen tekeminen on vallinnut myös hostellin suunnittelu- ja remontointivaiheessa. Hostellin sisustuksen suunnittelussa luoviksi heittäytyivät Forenomin Helsingin aluepäällikkö Henri Nuutinen, Helsingin aluemyyntipäällikkö Sami Viitala sekä projektipäällikkö Anna-Maija Sorvari, jotka loivat sisustustyylin kuhunkin kerrokseen itse valitsemansa teeman mukaan. Uuden hostellin visuaalinen ilmeen perustana ovatkin työntekijöiden valitsemat avainsanat ”klassinen”, ”retro” ja ”nuorekas”.

Uniikki kädenjälki näkyy myös hostellin seinillä Helsingin Maalariammattikoulun opiskelijoiden näyttötyönä tekemissä efektimaalauksissa. Tämän lisäksi urbaani hostelli tarjoaa asukkailleen matkavinkkejä Helsingin nähtävyyksiin harrastelijavalokuvaaja Olli Sorvarin upeiden valokuvien kautta, joiden yhteydessä on ilmoitettu nähtävyyksien koordinaatit. Kokemuksellisuuden kautta hostelli muodostaa aivan uudentyyppisen hostellikokonaisuuden, joka täydentää Forenomin monipuolista majoitustarjontaa.

 

Lisätietoja sekä varaukset opiskelijoille suunnatuista huoneista;

Forenom Myynti

p. 020 198 3420 tai

varaukset@forenom.fi

Forenom tarjoaa yli 3500 valmiiksi kalustettua asuntoa, huoneistohotelleja sekä hostelleja ympäri Pohjoismaiden. Forenom on alansa markkinajohtaja Skandinaviassa sekä suurimpia toimijoita Euroopassa. Forenom palvelee vuosittain yli 6000 yritysasiakasta ja yrityksen tiloissa majoittuu noin 60 000 ihmistä vuosittain. Forenomin visiona on olla Pohjois-Euroopan vahvin ja innostunein yritysmajoittaja.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs