Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Finnmatkojen Bamseklubi saa Leijonaemojen tunnustuspalkinnon

Finnmatkat

Finnmatkojen Bamseklubi saa Leijonaemojen tunnustuspalkinnon

Tiedote.
Julkaistu: 13.05.2015 klo 14:39
Julkaisija: Finnmatkat

 

Finnmatkojen lastenkerho Bamseklubi vastaanottaa perjantaina Leijonaemot ry:n tunnustuspalkinnon ansioituneesta toiminnasta erityislapsiperheiden kanssa.

Hurraa Bamse! Maailman vahvin nalle tiimeineen on pakahtua ylpeydestä, sillä Finnmatkojen lastenkerho Bamseklubi saa perjantaina kunnian vastaanottaa Leijonaemot ry:n palkinnon ansioituneesta toiminnasta erityislapsiperheiden kanssa.

Palkinnon perusteet ovat seuraavat:
”Bamseklubi on ottanut myös erityislapsen vastaan ennakkoluulottomasti ja ilman, että erityisyydestä tehtiin suurta numeroa. Bamseklubin ohjaajat ottivat erityistarpeet huomioon ja mahdollistivat myös vanhemmille lomaa ja hetken omaa aikaa aivan kuten tavislasten vanhemmillekin.”

– Olemme ylpeitä ja onnellisia tästä kunnianosoituksesta. Kiitokset ja kunnia kuuluvat loistavalle kohdehenkilökunnallemme, joka työskentelee ahkerasti ja ennakkoluulottomasti, jotta erityislapset saavat saman Bamseklubi-kokemuksen kuin muutkin kerholaiset, sanoo Finnmatkojen viestintäpäällikkö Jenita Cresswell ja jatkaa:

– Koulutetut lastenkerho-ohjaajamme ja tietenkin suurisydäminen Bamse varmistavat, että kaikilla asiakasperheillämme on yhtäläiset ja tasapuoliset mahdollisuudet nauttia lomasta. Lasten iloisen palautteen lisäksi saamme usein kiitosta siitä, että Bamseklubi tarjoaa vanhemmille kaivatun hengähdystauon.

Palkinto jaetaan perjantaina 15.5.2015 Leijonaemot ry.:n 10-vuotisjuhlagaalassa. Leijonaemot on yhdistys, joka edistää vuorovaikutusta erityislasten vanhempien ja sosiaali- ja terveydenhuollon sekä kasvatuksen ammattilaisten välillä. Lisäksi yhdistys järjestää vertaistukitoimintaa erityislasten vanhempien kesken ja tukee jäsentensä jaksamista ja hyvinvointia.

 

Lisätietoja: Finnmatkat, viestintäpäällikkö Jenita Cresswell, p. 030 360 304 

Liitetiedostot

Oy Finnmatkat Ab on Suomen suurin matkanjärjestäjä, ja se järjestää vuosittain noin 260 000 valmismatkaa. TEMA on Finnmatkojen kulttuuriin ja luontoon erikoistunut kiertomatkajärjestäjä. Finnmatkat kuuluu Pohjoismaiden johtavaan matkanjärjestäjäkonserniin TUI Nordiciin. Se on osa Lontoon pörssissä noteerattua maailman suurinta matkailukonsernia, TUI Groupia, jolla on vuosittain yli 30 miljoonaa matkustajaa 31 maasta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs