Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Elon taikaa - koko perheen taikuustapahtuma kauppakeskus Elossa

Tampereen ammattikorkeakoulu

Elon taikaa - koko perheen taikuustapahtuma kauppakeskus Elossa

Tiedote.
Julkaistu: 14.04.2014 klo 15:37
Julkaisija: Tampereen ammattikorkeakoulu

Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelijaryhmä järjestää koko perheen taikuustapahtuman kauppakeskus Elossa pääsiäislauantaina 19.4. klo 11.00 - 15.00.

Tapahtuman pääohjelmistosta vastaa taikuri Risto Pajunen. Taikuuden täytteisen pääohjelmiston lisäksi tarjolla on paljon pääsiäisaiheista puuhaa ja mm. pomppulinna. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Opiskelijaryhmä koostuu eri alojen opiskelijoista, jotka järjestävät tapahtuman kouluprojektina. Tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa.

Tervetuloa kauppakeskus Eloon!

 

Lisätietoa

Y-kampus, Projektilla bisnestä

projektipäällikkö Tommi Maronen p. 040 717 5478, tommi.maronen@biz.tamk.fi

Liitetiedostot

Tampereen ammattikorkeakoulu (TAMK) profiloituu monialaisena ja kansainvälisenä ammattikorkeakouluna, joka keskittyy toiminnoissaan – koulutuksessa ja TKI-toiminnassa – hyvinvoinnin ja terveyden, talouden ja tuotannon sekä oppimisen ja luovuuden edistämiseen. Työelämäkorkeakouluna TAMKin vaikutus näkyy erityisesti Pirkanmaalla. TAMK on yksi Suomen suurimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Se tarjoaa koulutusta 10 000 opiskelijalle kuudella koulutusalalla. Päätoimista henkilökuntaa on reilut 800. www.tamk.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs