Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Eckerö Linella Helsinki–Tallinna-reitin tyytyväisimmät asiakkaat

Eckerö Line Ab Oy

Eckerö Linella Helsinki–Tallinna-reitin tyytyväisimmät asiakkaat

Tiedote.
Julkaistu: 07.05.2014 klo 08:00
Julkaisija: Eckerö Line Ab Oy

Eckerö Linen asiakastyytyväisyys on Helsinki-Tallinna-reitin paras. Tutkimuksessa yhtiön vahvimmiksi valteiksi seuloutuivat paras asiakaspalvelu sekä paras vastine rahalle. Eckerö Line on kasvattanut matkustajamääräänsä alkuvuonna 24 prosenttia.

Riippumaton kansainvälinen tutkimuslaitos EPSI Rating Centre tutki maalis–huhtikuussa Helsingin ja Tallinnan väliä kulkevien laivayhtiöiden asiakastyytyväisyyttä. Eckerö Linen asiakastyytyväisyysindeksi (73,9) oli yhtiöiden korkein. Eckerö Line sai kaikista tutkituista muuttujista vertailuryhmässään parhaat pisteet. Reitin asiakastyytyväisyyttä tutkittiin nyt ensimmäistä kertaa.

Eckerö Linen uusi toimitusjohtaja Taru Keronen on erittäin iloinen tutkimuksen tuloksista.

– Haluamme, että astuessaan m/s Finlandialle asiakas tuntee itsensä tervetulleeksi ja viihtyy laivalla, Keronen sanoo.

Eckerö Linen välitön ja ystävällinen palvelukulttuuri saikin tunnustusta tutkimuksessa: laivayhtiö sai tutkimuksessa erikoismaininnan henkilökohtaisen palvelun tasosta ja erottui kilpailijoistaan myös selkeästi paremmalla imagolla. Yhtiön asiakkaat olivat lojaaleimpia ja heidän rahalleen saama vastine arvioitiin korkeimmaksi.

Asiakasmäärät lisääntyneet

Asiakkaat ovat ottaneet hyvin vastaan myös Eckerö Linen aikataulu-uudistuksen, joka kaksinkertaisti päivävuorot Tallinnaan vuoden alusta lähtien. Yhtiön asiakasmäärät ovat lisääntyneet vuoden takaisesta huomattavasti: Tammi-huhtikuussa 2014 yhtiö kuljetti reitillä 404 000 matkustajaa, kun vuotta aikaisemmin luku oli 325 000 eli matkustajamäärät ovat kasvaneet 24 prosenttia vuoden takaiseen verrattuna.  

-  Uskon, että hyvän palvelun ohella monipuoliset aikatauluvaihtoehtomme ovat tärkeä tekijä asiakastyytyväisyydessä, Keronen sanoo.

Matkustusmukavuuden merkitys kasvaa

Yhtenä tuloksena tutkimuksessa selvisi, että matkustusmukavuutta arvostetaan nykyään entistä enemmän ja asiakkaat toivovat rauhallisempia oleskelutiloja laivalle. M/s Finlandialla on tähän kysyntään vastattu avaamalla maaliskuun alussa viihtyisä Lounge.  Sen ovat löytäneet sankoin joukoin erityisesti työmatkalaiset ja leppoisaa matkustusta arvostavat matkustajat.

- Matkustajien tarpeet vaihtelevat paljonkin sen mukaan, missä roolissa he matkustavat ja heille on tärkeää kyetä tarjoamaan monipuolisia vaihtoehtoja laivamatkalla viihtymiseen, Taru Keronen pohtii.

Tutkimuksesta: Puolueeton tutkimuslaitos EPSI Rating tutkii keskeisten toimialojen ja julkisten palvelujen koettua asiakastyytyväisyyttä ja -uskollisuutta. Tutkimus on tehty maalis-huhtikuussa 2014 Norstatin toimesta puhelinhaastatteluina. Fonectan rekistereistä on valittu satunnaisotannalla noin tuhat 18 – 79-vuotiasta suomalaista, jotka ovat viimeisen 12 kk aikana kulkeneet Helsingin ja Tallinnan väliä.

Lisätietoja:

Taru Keronen
toimitusjohtaja
puh. 050-66209
taru.keronen(at)eckeroline.fi

 

 

Liitetiedostot

Eckerö Line Ab Oy (perustettu 1994) on suomalainen Helsingin ja Tallinnan välillä säännöllistä laivaliikennettä harjoittava yhtiö, joka kuuluu vuonna 1961 perustettuun Eckerö-konserniin. Yhtiö tarjoaa matkailupalveluita Tallinnan päiväristeilyistä laadukkaisiin hotellimatkoihin sekä rahtipalveluita. Yhtiön laiva m/s Finlandia on Suomen lipun alla Tallinnaan liikennöivä matkustajalaiva. Eckerö Line on reitin ainoa laivayhtiö, jolla on oikeus käyttää suomalaisen palvelun Avainlippu-tunnusta. Vuonna 2013 Eckerö Linen matkustajamäärä oli noin 1.127.00 matkustajaa. Lisätietoja www.eckeroline.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs