Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Chello uudistui – B6-vitamiini säätelee normaalia hormonitoimintaa

Mezina Oy

Chello uudistui – B6-vitamiini säätelee normaalia hormonitoimintaa

Tiedote.
Julkaistu: 27.06.2016 klo 14:05
Julkaisija: Mezina Oy

 

Chello Forte + B6-vitamin (punainen paketti) chello-nainen-kaataa-vetta

Chello Forte + B6-vitamin on tehokas ja nopea apu vaihdevuosien voimakkaaseen hikoiluun ja kuumiin aaltoihin. Suositun Chello Forten teho perustuu soijan ja puna-apilan isoflavonoidien eli kasviestrogeenien runsaaseen määrään tuotteessa – jopa 44 mg / tabl. Lisäksi tuotteessa on salviaa, joka tasapainottaa kehon termostaattia ja vähentää hikoilua. Uudistunut Chello Forte sisältää nyt myös B6-vitamiinia, joka säätelee elimistön hormonitoimintaa. Näin ollen Chello Forte + B6-vitamin on entistäkin parempi vaihdevuosien itsehoitotuote. 

 

Chello + B6-vitamin (vihreä paketti)

Vaihdevuosien lievempiin hikoiluoireisiin sekä kuukautis- ja PMS-oireista kärsiville sopii vihreässä paketissa oleva Chello + B6 vitamin. Vihreä Chello on hyvä valinta myös naisille, jotka eivät voi käyttää soijaa tai kasviestrogeenia. Chello + B6 vitamin on valmistettu neljästä hikoilua ja naistenvaivoja helpottavasta yrtistä: kiinankarhuputkesta, siankärsämöstä, salviasta ja voikukasta. Uudistuneeseen Chelloon on lisätty hormonitoimintaa säätelevää B6-vitamiinia. Chellon raaka-aineena oleva siankärsämö on valittu vuoden 2016 rohdoskasviksi (Suomen Terveystuotekauppiaiden Liitto). Siankärsämö voi helpottaa epäsäännöllisiä kuukautisia, kuukautiskipuja ja vaihdevuosivaivoja.

 

Vesiliukoinen B6-vitamiini on hyödyllinen täydennys Chello-ravintolisissä

Chello-tuotteisiin lisätty B6-vitamiini on tärkeä elimistön vasta-aineiden ja verisolujen muodostukselle. Se säätelee hormonitoimintaa, ja on tärkeä vitamiini hermoston, aivojen ja lihaksiston toiminnalle. 

 

Vaihdevuosien oireita voi hoitaa lempeästi Chello-ravintolisillä

Chello-ravintolisät ovat luonnollinen ja lempeä vaihtoehto synteettisille hormoneille. Ne parantavat elämänlaatua elimistön hormonitoiminnan muuttuessa. Jopa 80 % naisista kärsii hikoilusta ja epämiellyttävistä kuumista aalloista vaihdevuosien aikana. Osalla oireet ovat vain vähäisiä, ja toiset puolestaan kärsivät hyvin voimakkaasta hikoilusta ympäri vuorokauden, mikä vaikeuttaa työntekoa ja huonontaa unta. Hikoilun ja kuumien aaltojen lisäksi vaihdevuodet tuovat mukanaan myös levottomuutta, ärtyneisyyttä, keskittymisvaikeuksia, nivelkipuja, limakalvojen kuivuutta ja seksuaalista haluttomuutta. Chello-perheen itsehoitotuotteista löytyy lempeä apu menopaussivaiheen ongelmiin. 

 

Lisätiedot ja tuotenäytteet:

Mezina Oy, maapäällikkö Sanna Maronen

puh. 010 422 1580

sm@mezina.com, finland@mezina.com, www.mezina.fi

Liitetiedostot

Mezina A/S on tanskalainen perheyritys, joka on kehittänyt ja tuottanut korkealaatuisia ravintolisiä jo yli 30 vuotta Pohjois-Euroopan markkinoille. Konsernin Suomen tytäryhtiö Mezina Oy on Luontaistuotteiden Tukkukaupan liiton jäsenyritys. Mezina Oy:n tuotteita myy Suomessa yli 800 jälleenmyyjää: apteekit, luontaistuotekaupat ja -osastot, terveystuotekaupat sekä vastuulliset terveystuotteiden verkkokaupat.

Tykkää Facebookissa ja seuraa tuoteuutisiamme: Mezina Finland

www.mezina.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs