Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » BURGER KING® AVAA SUOMEEN MAAILMAN ENSIMMÄISEN PIKARUOKASAUNAN

Restel Oy

BURGER KING® AVAA SUOMEEN MAAILMAN ENSIMMÄISEN PIKARUOKASAUNAN

Tiedote.
Julkaistu: 01.10.2015 klo 08:30
Julkaisija: Restel Oy

Hampurilaisketju BURGER KING® avaa Helsinkiin maailman ensimmäisen pikaruokaravintolan yhteydessä toimivan saunan. Mannerheimintien BURGER KING® -ravintolan yhteyteen tuleva tilaussauna valmistuu sopivasti pikkujoulukauden alkuun.  

Suomi on miljoonien saunojen ja 16 BURGER KING® -hampurilaisravintolan maa. Pian saunasta ja hampurilaisista pääsee nauttimaan myös yhdessä, kun hampurilaisketju BURGER KING® avaa Suomeen maailman ensimmäisen pikaruokaravintolan yhteydessä toimivan tilaussaunan.

-       WHOPPER®, olut ja sauna kuuluvat Suomessa yhteen. Näistä kaksi ensimmäistä ravintoloissamme on jo tarjolla, ja nyt rakennamme saunan, kertoo Restelin toimitusjohtaja Mikael Backman.

Maailman ensimmäinen pikaruokasauna avataan loka-marraskuussa Helsinkiin, Mannerheimintien BURGER KING® -ravintolan yhteyteen. Kokonaisuuden suunnittelusta vastaa julkisuudestakin tuttu sisustussuunnittelija Teuvo Loman.

-       Saunasta tulee viihtyisä, toimiva ja BURGER KING® -brändin näköinen. Sisustuksessa tullaan mahdollisuuksien mukaan hyödyntämään BURGER KING® -ravintoloista tuttuja elementtejä ja värimaailmaa, Loman visioi.

Parahiksi pikkujoulukauden alkuun valmistuvaa saunaa on mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön. Saunan, pukuhuoneen ja kabinetin käsittävä kokonaisuus soveltuu niin kokouksiin kuin rennompiin illanistujaisiinkin. Tarjoilut tilaisuuksiin hoituvat luonnollisesti BURGER KING® -ravintolan valikoimasta, joten saunomisen lomassa on mahdollista nauttia vaikkapa maailmankuuluja WHOPPER®-hampurilaisia ja olutta. Tilaan mahtuu parhaimmillaan 15 henkeä.

-       Sauna tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen asiakkaillemme. Tarkoitus ei kuitenkaan ole laajentaa saunabisnekseen, vaan kyseessä on yksittäinen sauna Mannerheimintien ravintolamme yhteydessä, kertoo BURGER KING® -ravintoloiden Suomen ketjujohtaja Mikko Mollberg.

 

Katso videolta, miten BURGER KING®-saunan rakennusprojekti on startannut: https://www.facebook.com/182976501857863/posts/516738025148374
 

Lisätietoja:

Mikko Mollberg, ketjujohtaja BURGER KING®, Restel Fast Food Oy
Puh. 040 485 4227, mikko.mollberg@restel.fi 

Hanne-Mari Ahonen, Brand Manager BURGER KING®, Restel Oy
Puh. 050 370 2423, hanne-mari.ahonen@restel.fi

Liitetiedostot

 

BURGER KING®

Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisketju. BURGER KING® -ravintoloita on yli 13 000 ympäri maailmaa 88 maassa. Ravintolat palvelevat noin 11 miljoonaa asiakasta päivittäin. Noin 97 prosenttia BURGER KING® -ravintoloista on itsenäisesti franchise-sopimuksilla toimivien yrittäjien pyörittämiä ravintoloita, joista monet ovat vuosikymmeniä toimineita perheyrityksiä. Lisätietoa saatavilla osoitteessa www.burgerking.fi sekä myös Facebookissa ja Twitterissä.

 

RESTELOY

Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Konserniin kuuluu noin 240 ravintolaa ja 48 hotellia.  Liikevaihto vuonna 2014 oli 386,2 M€. Yritys työllistää Suomessa yli 5 000 hotelli- ja ravintola-alan ammattilaista. Restelin hotelleja ovat kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, Hotelli Seurahuone Helsinki, kansainväliset Holiday Inn -hotellit, Crowne Plaza Helsinki ja Hotel Indigo Helsinki-Boulevard. Ravintoloihin kuuluvat mm. Burger King®-, Rax Buffet-, HelmiSimpukka-, Grillsson-, Huviretki-, Martina-, Wanha Mestari-, Hemingway’s -ravintolat ja Tapahtumaravintolat.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs