Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » BOSELTA UUSIA SOUNDTOUCH®-JÄRJESTELMIÄ – UUTUUTENA BLUETOOTH®-TUKI

Pilgrim Oy

BOSELTA UUSIA SOUNDTOUCH®-JÄRJESTELMIÄ – UUTUUTENA BLUETOOTH®-TUKI

Tiedote.
Julkaistu: 21.10.2015 klo 12:29
Julkaisija: Pilgrim Oy

Musiikin kuuntelu kotona langattomasti on entistä helpompaa ja tehokkaampaa – uutuuksina pieni SoundTouch 10 -kaiutin, Bluetooth-yhteys, täydelliset monihuoneominaisuudet ja

tuleva Spotify®-integraatio

Välittömästi julkaistavaksi 

21.10.2015 – Miljoonat ihmiset kuuntelevat suoratoistomusiikkia kotonaan joka päivä. Bosen seuraavan sukupolven langattomilla SoundTouch-musiikkijärjestelmillä se on nyt helpompaa kuin koskaan.  Jokaisessa uudessa SoundTouch-järjestelmässä – myös pienimmässä SoundTouch 10 -kaiuttimessa – on nyt sekä Bluetooth- että Wi-Fi-yhteys, joten ne sopivat sekä nopeaan toistoon että monihuonekuunteluun.  Bluetoothin avulla käyttäjät voivat suoratoistaa kappaleita, soittolistoja, musiikkipalveluita ja YouTube-videoita suoraan puhelimesta tai tablet-laitteesta.  Wi-Fi-yhteyden avulla Bluetooth-musiikin voi lähettää myös kodin muihin SoundTouch-kaiuttimiin. Lisäksi intuitiivisella SoundTouch-sovelluksella voi käyttää integroituja musiikkipalveluita, määrittää esiasetuksia ja toistaa eri musiikkia eri huoneissa. 

"SoundTouch on aina tarkoittanut kokonaisvaltaista musiikkikokemusta. Lähdimme siitä, miten musiikin suoratoiston kotona pitäisi toimia", sanoo Bose Wireless Speakers -osaston pääjohtaja John Roselli.  "Tämän yksinkertaisen idean ympärille syntyivät  SoundTouch-järjestelmät: niiden käyttö on muita merkkejä helpompaa, niissä on uskomaton äänenlaatu ja niiden avulla voi kuunnella mitä tahansa sisältöä puhelimesta tai tabletista kaikkialla kotona.  SoundTouch-valikoima on ainoa laatuaan, ja uusi SoundTouch 10 -järjestelmä on helppo tapa päästä siihen käsiksi."    

KASVAVAN TUOTEPERHEEN UUSIN JÄSEN: PIENI SOUNDTOUCH 10 -KAIUTIN

SoundTouch®-tuoteperhe tarjoaa markkinoiden kattavimman valikoiman musiikkijärjestelmiä, ja tänään se laajenee entisestään. Uusi, edeltäjiään pienempi SoundTouch 10 -kaiutin toimii erinomaisesti sekä itsenäisenä kaiuttimena että osana monihuonejärjestelmää.  SoundTouch 10 -kaiuttimen lisäksi Bose julkaisee uudet SoundTouch 20 III- ja SoundTouch 30 III -kaiuttimet, kaksi uutta SoundTouch-soundbar-kaiutinta sekä kaksi uutta SoundTouch-kotiteatterijärjestelmää.  Kaikki uudet järjestelmät ovat käyttäjäystävällisiä, toimivat saumattomasti yhdessä ja kommunikoivat keskenään seinien ja välikattojen läpi. Nyt niissä kaikissa on myös Bluetooth®- ja Wi-Fi®-yhteys.

  • Uusi langaton SoundTouch 10 -kaiutin on vain 21,2 cm korkea, 14,1 cm leveä ja 8,7 cm syvä.  Siinä on Bosen digitaalinen signaalinkäsittely ja uusi tehokas 2,5-tuumainen Unidome-muunnin, jossa on Bosen toistaiseksi suurin kartion liikerata.  Lopputuloksena on uskomaton äänenlaatu:  SoundTouch 10 toistaa musiikin puhtaampana, syvempänä ja voimakkaampana kuin mikään muu samankokoinen yksiosainen kaiutin.
  • Uudet SoundTouch 20 III ja 30 III -kaiuttimet ovat SoundTouch 10 -kaiuttimen päivitettyjä isoveljiä.  SoundTouch 30 III on Bosen suorituskykyisin yksiosainen järjestelmä. SoundTouch 20 III on hieman pienempi, mutta tuottaa silti täyteläisen, huoneen täyttävän äänen.   
  • Kotiviihdepuolta edustavat uudet SoundTouch-soundbar-kaiuttimet ja -kotiteatterijärjestelmät: SoundTouch 120 -soundbar-järjestelmä, SoundTouch 130 -soundbar-järjestelmä, 2.1-kanavainen SoundTouch 220 -kotiteatterijärjestelmä ja 5.1-kanavainen SoundTouch 520 -kotiteatterijärjestelmä.  Ne tuottavat mukaansatempaavan äänen elokuville ja TV-ohjelmille ja toimivat myös langattomina musiikkijärjestelminä. 

SoundTouch toimii myös ulkona.  Uuden, entistä tehokkaamman SoundTouch SA-5 -vahvistimen ansiosta SoundTouch-ominaisuuden voi lisätä myös ulkokaiuttimiin esimerkiksi takapihalle tai parvekkeelle. 

SUORATOISTOMUSIIKKIA KOTIIN NOPEAMMIN JA HELPOMMIN KUIN KOSKAAN ENNEN

SoundTouch®-järjestelmät ovat markkinoiden monipuolisimpia ja helppokäyttöisimpiä langattomia musiikkijärjestelmiä.  Bluetooth®-yhteyden ansiosta ne voi yhdistää langattomasti suoraan puhelimeen tai tablet-laitteeseen ilman erillisiä määrityksiä.  Wi-Fi®-yhteyden avulla mobiililaitteen musiikin voi lähettää toistettavaksi myös muihin kodin SoundTouch-kaiuttimiin.

SoundTouch-järjestelmiin on integroitu verkon suosituimmat musiikkipalvelut Spotify® ja Deezer, joita voi kuunnella intuitiivisen SoundTouch-sovelluksen kautta.  SoundTouch-sovellus tekee mobiililaitteista tehokkaita kaukosäätimiä, joilla voi ohjata musiikin toistoa ja valita, mikä kaiutin toistaa mitäkin.  Eikä tässä vielä kaikki: sovelluksen avulla voi määrittää järjestelmien kuuteen esiasetuspaikkaan minkä tahansa musiikkipalvelun soittolistan, esittäjän tai Internet-radioaseman ja muuttaa niitä milloin tahansa. Muutokset päivittyvät automaattisesti jokaiseen kodin SoundTouch-kaiuttimeen, joten esiasetusten kuunteleminen onnistuu myös ilman sovellusta.  SoundTouch-järjestelmissä ja niiden mukana toimitettavissa kaukosäätimissä on kiinteät esiasetuspainikkeet, joita painamalla niihin määritetty musiikki alkaa soida heti. Toistoa ei siis tarvitse käynnistää erikseen mobiililaitteesta,  eikä se rajoita esimerkiksi puhelimen käyttöä.  Musiikin käynnistäminen on nyt yhtä helppoa kuin valokatkaisijan käyttö.

SoundTouch-järjestelmissä käytetään uutta kahden taajuusalueen 802.11n -Wi-Fi-yhteyttä, joka on entistä voimakkaampi ja luotettavampi.  Käytettävissä on myös 5 GHz:n lisäkaista, joka parantaa yhteyden laatua paljon tietoliikennettä sisältävissä ympäristöissä, kuten kerrostaloissa.  

SOUNDTOUCH JA SPOTIFY

Ensi vuoden alussa Bose lisää SoundTouch®-järjestelmiin ominaisuuksia, joiden ansiosta SoundTouch tulee olemaan helpoin tapa kuunnella Spotifyta® kotona.

  • Päivityksen myötä Spotify integroidaan suoraan SoundTouch-sovellukseen, eikä sitä enää tarvitse käyttää Spotify Connectin kautta.  Tämän jälkeen Spotifysta tai Spotify-käyttäjiltä voi hakea mitä tahansa kappaleita, albumeja, esittäjiä tai soittolistoja suoraan SoundTouch-sovelluksessa.  Lisäksi päivityksen myötä SoundTouch-järjestelmiä voi hallita myös suoraan Spotify-sovelluksen kautta.  SoundTouch-sovelluksesta voi siirtyä saumattomasti Spotify-sovellukseen toiston häiriintymättä.

"Haluamme tuoda innovatiivisia kokemuksia musiikin ystävien kotiin", sanoo Spotifyn Global Business Development -johtaja Jorge Espinel.  "Yhteistyömme Bosen kanssa tarjoaa käyttäjille helpon tavan nauttia Spotifyn parhaista ominaisuuksista ja soittolistoista Bosen innovatiivisella tekniikalla ja uskomattomalla äänenlaadulla tehostettuna."

"SoundTouch-järjestelmät ovat erinomainen esimerkki siitä, mikä meille on tärkeää", Roselli sanoo.  "Kiinnitämme huomiota isoihin ja pieniin yksityiskohtiin, joihin muut eivät panosta. Yhteistyömme Spotifyn kanssa on tästä hyvä esimerkki.  SoundTouchin ansiosta Spotifyta voi nyt kuunnella joko Bluetooth-yhteydellä, SoundTouch- tai Spotify-sovelluksella tai suoraan yhdellä painikkeella.  Tarjoamme siis miljoonille Spotify-käyttäjille enemmän valinnanvaraa kuin koskaan ennen."

HINTA JA SAATAVUUS

Uuden langattoman Bose® SoundTouch® 10 -musiikkijärjestelmän suositeltu myyntihinta on 229,95€, uuden SoundTouch 20 III -järjestelmän 449,95€ ja uuden SoundTouch 30 III -järjestelmän 709,95€.  Bose SoundTouch -soundbar-kaiuttimien ja -kotiteatterijärjestelmien suositellut myyntihinnat ovat alkaen 1 399,00€. Kaikki uudet SoundTouch-järjestelmät ovat saatavana osoitteesta Bose.fi ja valituilta valtuutetuilta Bose-jälleenmyyjiltä. Ensi vuoden alussa julkaistava Spotify®-sovellusintegrointi lisätään kaikkiin uusiin järjestelmiin ja tarjotaan nykyisille SoundTouch-käyttäjille ilmaisen ohjelmistopäivityksen kautta. SoundTouch-järjestelmien koko valikoima ja hinnat ovat nähtävillä osoitteessa Bose.fi.

# # #

Wi-Fi on Wi-Fi Alliancen rekisteröity tavaramerkki.  Bluetooth®-sanamerkki on Bluetooth SIG, Inc:n rekisteröity tavaramerkki, ja Bose Corporation käyttää sitä lisenssillä. Deezer on Blogmusik SAS:n rekisteröity tavaramerkki. Spotify on Spotify AB:n rekisteröity tavaramerkki. Apple on Apple Inc:n rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Musiikkipalvelut voivat vaihdella maittain. YouTube on Google, Inc:n tavaramerkki.

Liitetiedostot

Tietoa Bosesta

Massachusettsin teknillisen korkeakoulun (MIT) sähköopin professori, tohtori Amar G.Bose perusti Bose‐yhtiön vuonna 1964. Tänä päivänä yhtiön toimintaa ohjaa perusperiaate, investoiminen pitkäjännitteiseen tutkimukseen, jonka tavoitteena on kehittää uusia, asiakkaita hyödyttäviä teknisiä ratkaisuja.

Bose on luonut jo vuosikymmenten ajan innovaatioita eri toimialoilla ja synnyttänyt kokonaan uusia tuotekategorioita. Yhtiön kotiin, autoihin ja julkisiin tiloihin suunnittelemat tuotteet tunnetaan kaikkialla ja ovat muuttaneet tavan, jolla ihmiset kuuntelevat musiikkia.

Bose on yksityisesti omistettu yhtiö, jonka kekseliäisyys, intohimo laadukkaiden tuotteiden luomiseen sekä sitoutuminen ennennäkemättömän kokemuksen luomiseen tunnetaan kaikkialla maailmassa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs