Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Perhe » Allergiaviikko 23.3. – 29.3.2015. Allergiaviikon Herkästi kaunis -yleisötapahtuma ti 24.3. Helsingissä, Kampissa

Allergia- ja Astmaliitto ry

Allergiaviikko 23.3. – 29.3.2015. Allergiaviikon Herkästi kaunis -yleisötapahtuma ti 24.3. Helsingissä, Kampissa

Tiedote.
Julkaistu: 19.03.2015 klo 08:08
Julkaisija: Allergia- ja Astmaliitto ry

Allergiaviikko muistuttaa allergioiden hoidosta ja herkkien huomioimisesta. Pääkaupunkiseudun Allergia- ja astmayhdistykset järjestävät yhteistyössä Iholiiton kanssa Herkästi kaunis -yleisöluentotilaisuuden Kampin Palvelukeskuksen auditoriossa tiistaina klo 16.30-20.00 Salomonkatu 21 B.

Illan aikana meikkitaiteilija, maskeeraaja Raili Hulkkonen opastaa ja antaa vinkkejä herkän ihon meikkiin. Lisäksi kuullaan luennot herkistyneen kuluttajan väri- ja hoitopalveluista sekä herkän ja atooppisen ihon hoidosta. ”Tänä päivänä atopia tai allergia ei ole este ehostukselle, vaan myös heille löytyy sopivia tuotevaihtoehtoja”, vakuuttaa Raili Hulkkonen.

Tilaisuuden yhteydessä on Herkästi kaunis –yleisötori, jossa saat allergia- ja astmaneuvontaa sekä iho- ja kosmetiikkaopastusta. Yleisötorilla on myös laajasti esillä herkällekin iholle sopivaa kosmetiikkaa ja hoitotuotteita. Tilaisuus on kaikille avoin. Lämpimästi tervetuloa!

Pääkaupunkiseudun allergia- ja astmayhdistykset tarjoavat allergikoille ja astmaatikoille ilmaista ja asiantuntevaa neuvontaa, vertaistukea sekä paljon muita palveluja.

Yleisötapahtumassa on esillä myös Helsingin Allergia- ja Astmayhdistyksen ylläpitämä verkkopalvelu Kosmetiikan Allergiaportaali. Kosmetiikan Allergiaportaali on tarkoitettu henkilöille, joilla on todettu ihokosketusallergia kosmetiikan aineosille. Allergiaportaalin avulla kosmetiikka-allergiset voivat tehdä yksilöllisen listauksen kosmetiikka- ja hygieniatuotteista, jotka eivät sisällä heillä todettuja allergiaa aiheuttavia aineita. Allergiaportaalista löytyy myös paljon tietoa kosmetiikka-allergioista.

Katso muut Allergiaviikon tapahtumat www.allergiaviikko.fi.


Lisätietoja toimituksille
Allergianeuvoja Monica Honkanen, p. 044 0477 054 (Helsingin Allergia- ja Astmayhdistys ry)
Allergianeuvoja Iiris Huttunen, p. 050 5226 268 (Espoon ja Länsi-Uudenmaan Allergia- ja Astmayhdistys ry)
Iho- ja kosmetiikkaneuvoja Merike Laine, p. 040 8348 803 (Valtakunnallinen Kosmetiikan Allergiaportaali)

Allergia- ja Astmaliitto ry jäsenyhdistyksineen on valtakunnallinen terveysjärjestö, jonka perustehtävänä on allergiaa ja astmaa sairastavien terveyden edistäminen.

- Parannamme allergiaa ja astmaa sairastavien elämänlaatua.
- Toimimme asiantuntevana allergia- ja astmatietouden jakajana.
- Toimimme aktiivisena yhteiskunnallisena vaikuttajana ja kantaaottavana edunvalvojana.
- Kannustamme allergiaa ja astmaa sairastavia ja heidän läheisiään järjestäytymään.

Liitolla on jäsenyhdistyksiä kautta maan. Tervetuloa mukaan toimintaan!

www.allergia.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs