Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Paperiteollisuus » Uusi Lambi Deluxe: tuntuvasti ihanampi wc-paperi

Lambi

Uusi Lambi Deluxe: tuntuvasti ihanampi wc-paperi

Tiedote.
Julkaistu: 22.08.2013 klo 12:00
Julkaisija: Lambi

Joskus sitä vain haluaa sen vähän paremman. Lambi Deluxe on pehmopaperihyllyn ylellinen uutuus, joka kohottaa kotikylppärin viiden tähden tasolle.

Suomalaisten kauppojen wc-paperivalikoimasta on tähän saakka puuttunut se pykälää parempi vaihtoehto. Siksi Lambi tuo nyt markkinoille Lambi Deluxe -wc-paperin, jonka laadukas tuntu syntyy neljästä hienosta pehmopaperikerroksesta. Paperi on samanaikaisesti sekä silkkisen pehmeää että ylellisen paksua ja vahvaa. Muhkea, valkoinen wc-paperi tuo mieleen tasokkaat hotellit, huippuravintolat ja day spat.

– Sisustaminen ulottuu monessa suomalaiskodissa myös kylpyhuoneeseen. Korkeatasoinen wc-paperi tuo arkeen sitä pientä luksusta siinä missä laadukas saippua, kuohkeat, valkoiset pyyhkeet tai hienostuneet huonetuoksut. Lambi Deluxe on wc-paperikategorian premium-tuote, jokapäiväinen ylellisyys, sanoo markkinointipäällikkö Tiia Rita Metsä Tissuelta.

Uutuuspaperi on pakattu täyteläisen violetteihin kuuden rullan pakkauksiin. Tuote löytyy hyvin varustelluista ruokakaupoista elokuusta 2013 lähtien.

Lambi-pehmopapereilla on pohjoismainen ympäristömerkki, Joutsenmerkki.
 

Tuotetiedot:
Lambi Deluxe -wc-paperi, 6 rullan pakkaus, suositushinta n. 3,99 €

Tuotenäytteet ja kuvapyynnöt:
Viestintä Oy Drum, Riikka Nuutinen, riikka.nuutinen@drum.fi, p. 040 766 4065

Lisätiedot:
Tiia Rita, markkinointipäällikkö, Metsä Tissue Oyj, tiia.rita@metsagroup.com, p. 040 143 6369

Lambin tuotevalikoima:
- Kosteuspyyhkeet
- WC-paperit
- Lautasliinat
- Nenäliinat
- Talouspaperit

www.facebook.com/lambisuomi

www.lambi.fi

Liitetiedostot

Pehmeät, valkoiset ja hygieeniset Lambin WC- ja talouspaperit on valmistettu 100 % puhtaasta uudesta selluloosasta. Siksi ne sopivat herkällekin iholle. Kuituraaka-aine on peräisin vastuullisesti hoidetuista metsistä. Lambin pehmopaperituotteille on myönnetty pohjoismainen ympäristömerkki, Joutsenmerkki. Tuotteet esiteltiin ensimmäistä kertaa kuluttajille vuonna 1962 Ruotsissa Vita Lamm -nimellä. Nykyään Lambi-tuotteita on saatavilla 15 maassa. Tuotteita myydään yli 100 miljoonalla eurolla vuodessa.

Metsä Tissue tuo korkealaatuisilla pehmo- ja ruoanlaittopapereillaan mukavuutta kuluttajien, loppukäyttäjien ja asiakkaiden jokaiseen päivään. Se on Euroopan johtava koti- ja suurtalouksien pehmopaperituotteiden toimittaja ja maailman johtava ruoanlaittopapereiden toimittaja. Sen päätuotemerkit ovat Lambi, Serla, Mola, Tento, Katrin ja SAGA. Metsä Tissuella on tuotantoa kuudessa maassa, sen liikevaihto vuonna 2012 oli 980 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 3 000 henkilöä. Metsä Tissue on osa Metsä Groupia. www.metsatissue.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs