Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Paperiteollisuus » Serla Talousarkki: talouspaperi uudessa muodossa

Serla

Serla Talousarkki: talouspaperi uudessa muodossa

Tiedote.
Julkaistu: 13.08.2013 klo 08:30
Julkaisija: Serla

Serla Talousarkit ovat yksittäisiä, taitettuja talouspaperiarkkeja, jotka on pakattu tiiliskiven malliseen pakkaukseen. Yksittäiset arkit on helppo vetää käyttöön vain yhtä kättä käyttämällä, ja seuraava arkki jää annostelijamekanismin ansiosta aina sopivasti tarjolle. Riittoisa pakkaus vastaa 2,5 tavallista talouspaperirullaa.

Serla Talousarkeissa talouspaperin tehokkuus yhdistyy paperiannostelijoiden kätevyyteen. Pakkauksesta ulos vedettävä arkki vetää mukanaan seuraavan arkin puoliksi esille seuraavaa käyttökertaa varten. Tämä talouspaperi ei kaipaa erillistä telinettä tai suojaa, sillä pakkaus pysyy tukevasti pystyssä itsekseen, ja muovikääre suojaa arkkeja kosteudelta ja lialta.

Serla Talousarkkien imukyky ja lujuus ovat Serlan talouspapereista tuttua laatua, ja arkit sopivat siis kaikenlaisten sotkujen ja roiskeiden pyyhkimiseen kotona ja kodin ulkopuolella. Keittiöpuuhien lisäksi Serla Talousarkki -paketti on kätevä napata mukaan esimerkiksi veneeseen, autoon, pihatöihin ja puistoretkelle.

– Perinteistä talouspaperia on hankala käyttää vain yhdellä kädellä. Jos kädet ovat märät tai likaiset, koko rulla saattaa kastua tai likaantua. Kätevä ja monikäyttöinen Serla Talousarkki on ratkaisu molempiin ongelmiin, kertoo markkinointipäällikkö Tiia Rita Metsä Tissuelta.

Serla Talousarkki -pakkaus on tavallista talouspaperirullaa riittoisampi. Yksi 13 x 20,5 x 8,5 cm -kokoinen pakkaus sisältää 135 talouspaperiarkkia, mikä vastaa noin 2,5 rullaa perinteistä talouspaperia.

Tiivis pakkaus tehostaa kuljetusta ja varastointia, ja tuotesuunnittelussa on muutenkin kiinnitetty huomiota ympäristöasioihin. Osittain kierrätyskuidusta valmistettujen talousarkkien muovikääre on sokeriruo'osta valmistettua Triogreen-muovia, jonka voi hävittää kierrättämällä tai polttamalla.

Serla Talousarkit ovat myynnissä hyvin varustelluissa ruokakaupoissa elokuun alusta lähtien. Talousarkille on myönnetty Joutsenmerkki ja Avainlippu merkiksi tuotteen ympäristöystävällisyydestä ja kotimaisuudesta. Suomessa myytävät Serla-pehmopaperit valmistetaan Metsä Tissuen tehtaalla Mäntässä.

 

Serlan pehmopaperituotteet:

- Serla Talousarkki, valkoinen
- wc-paperit: valkoinen ja keltainen
- talouspaperit: valkoinen ja kuvioitu koko- ja puoliarkki
- nenäliinat
- siivouspaperi
- käsipyyhe
- pefletti

Tuotetiedot
Serla Talousarkki -pakkaus, 135 arkkia, hinta noin 1,99 €

Serla Talousarkki -säkki, 8 x 135 arkkia, hinta noin 15 €

Liitteet
- Tuotekuvia

Tuotenäytteet ja kuvapyynnöt: Viestintä Oy Drum, Riikka Nuutinen, riikka.nuutinen@drum.fi, p. 040 766 4065

Lisätiedot: Tiia Rita, markkinointipäällikkö, Metsä Tissue Oyj, tiia.rita@metsagroup.com, p. 040 143 6369

www.facebook.com/serlaorava

www.serla.fi

 

Liitetiedostot

Ympäristöystävälliset Serla-tuotteet tekevät arjesta paremman. Tuoteperheeseen kuuluu wc-papereita, talouspapereita, siivouspapereita, nenäliinoja, käsipyyhkeitä sekä laudeliinoja. Osoituksena ympäristöystävällisyydestä Serlan tuotteille on myönnetty pohjoismainen ympäristömerkki, Joutsenmerkki. Serlaa myydään Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltiassa.

Metsä Tissue tuo korkealaatuisilla pehmo- ja ruoanlaittopapereillaan mukavuutta kuluttajien, loppukäyttäjien ja asiakkaiden jokaiseen päivään. Se on Euroopan johtava koti- ja suurtalouksien pehmopaperituotteiden toimittaja ja maailman johtava ruoanlaittopapereiden toimittaja. Sen päätuotemerkit ovat Lambi, Serla, Mola, Tento, Katrin ja SAGA. Metsä Tissuella on tuotantoa kuudessa maassa, sen liikevaihto vuonna 2012 oli 980 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 3 000 henkilöä. Metsä Tissue on osa Metsä Groupia. www.metsatissue.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs