Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Paperiteollisuus » Sähkölehto Oy ja OC-System uskovat yhteistyön voimaan Euromining messuilla.

Sähkölehto Oy

Sähkölehto Oy ja OC-System uskovat yhteistyön voimaan Euromining messuilla.

Tiedote.
Julkaistu: 23.08.2013 klo 08:00
Julkaisija: Sähkölehto Oy

Euromining -messut on uusi tapahtuma, joka tarjoaa kaivosteollisuuden toimijoille foorumin luoda kontakteja, esitellä alan uutuuksia ja keskustella tulevaisuuden ratkaisuista. Sähkölehto osallistuu 11 - 12.9.2013 järjestettäviin messuihin turvatekniikan tuotteillaan yhteistyössä OC-System Oy:n kanssa osastolla A341

Sähkölehto Oy on vuodesta 1954 asti toimittanut suomalaiselle valmistavalle teollisuudelle automaatioratkaisuja. Yritys on erikoistunut asiakaskohtaisiin koneturvallisuuden lukitus- ja valvontaratkaisuihin.

OC-System Oy on verkko- ja suojaseinien, äänieristys- ja työtilojen kehittäjä, valmistaja ja projektitoimittaja, jonka tuotteita käytetään ympäristöissä, joissa pääsy vaarallisille tai muuten suojatuille alueille tulee olla rajattu tai rakenteilta vaaditaan hyvää äänieristystä.

Yhteistyön avulla Sähkölehto ja OC-System pystyvät tarjoamaan asiakkaalle valmiita ratkaisuja koneturvallisuussovelluksiin. ”Yhteistyö OC-Systemin kanssa on luontevaa, koska olemme molemmat kotimaisia pk-yrityksiä, ajatuksemme asiakaspalvelun merkityksestä ovat samankaltaiset ja tuotteemme sopivat hyvin yhteen”, kertoo Sähkölehdon tuotepäällikkö Petteri Turkki.

Esittelyssä Euromining-messuilla ovat OC-systemin modifioitavat verkkosuojaseinät, joiden ovenkahvat ovat varustettu Sähkölehdon tarjoamilla EUCHNER MGB-turvaporttikytkimillä. Käyttökohteita näille verkkosuojaseinälle ovat kaikki lähi- tai aluesuojausta kaipaavat koneiden, laitteiden ja kuljettimien ympäristöt niin tuotantolaitoksissa, varastoissa kuin terminaaleissa. 

 

Lisäkysymyksiin vastaa mielellään toimitusjohtaja Matti Lehto.

Toimitusjohtaja Matti Lehto

matti.lehto@sahkolehto.fi

09 774 642 26

www.sahkolehto.fi

Liitetiedostot

Sähkölehto Oy on vuonna 1954 perustettu perheyritys, joka toimittaa ratkaisuja liitäntään, turvatekniikkaan, mittaukseen ja valvontaan sekä automaatioon. Sähkölehto edustaa tunnettuja Eurooppalaisten laitevalmistajia ja vastaa niiden teknologiasta ja tuotteiden saatavuudesta Suomessa.

www.sahkolehto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs