Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Paperiteollisuus » LumiForte - uusi kotimainen paperi

Antalis Oy

LumiForte - uusi kotimainen paperi

Tiedote.
Julkaistu: 20.02.2012 klo 10:30
Julkaisija: Antalis Oy

Antalis Oy:n Lumi-tuoteperhe on kasvanut uudella tuotteella. Kiiltävän LumiArtin ja silkkimäisen LumiSilkin rinnalle on saatu sileä, mattapintainen LumiForte.

LumiForte on kotimainen tuote. Se valmistetaan Stora Enso Oyj:n Oulun hienopaperitehtaalla. Tämä puuvapaa kertapäällystetty paperi on ajettavuudeltaan, taitto-ominaisuuksiltaan, vetolujuudeltaan ja hankauskestoltaan erinomainen. Korkea bulkki ja ryhdikkyys tekevät LumiFortesta miellyttävän tuntuisen. Luonnollinen valkoisuus puolestaan tekee tuotteesta miellyttävän katsella.

Antaliksen toimitusjohtaja Jukka Silventola ja Stora Enson hienopapereiden markkinointijohtaja Katariina Tanner iloitsevat yhdessä uudesta tulokkaasta. ”Amerpap lanseerasi 1990-luvun alussa LumiArtin, joten meillä on nyt sellainen olo, kuin olisimme saaneet kadoksissa olleen perheenjäsenen takaisin kotiin. Ja mikäs sen parempaa kuin saada lisää perheenjäseniä tähän tuoteperheeseen!”, hehkuttaa Jukka Silventola. Katariina Tanner oli itse mukana Lumi-brändin kehitystyössä, joten hän muistaa hyvin nämä vaiheet ja on yhtä lailla tyytyväinen uudelleen lämminneeseen yhteistyöhön. ”Lumi-tuoteperhe on ollut kansainvälinen menestys, mutta Suomen markkinoille palaamisella on meille erityinen merkitys”.        

Stora Enson Oulun tehtaan myyntijohtaja Heli Ristola on ylpeä uudesta tuotteesta: ”Olimme valmiita tämäntyyppisen tuotteen kehittämiseen osana isompaa tehokkuusprojektia ja Antalis tuli mukaan hyvin aikaisessa vaiheessa omilla vahvoilla näkemyksillään. LumiForte on kehitetty tiiviissä yhteistyössä Antaliksen kanssa ja voimme olla lopputuloksesta ylpeitä”. Jukka Silventola vahvistaa tämän kommentillaan: ”On ollut hienoa saada olla mukana alusta lähtien tämän uuden tuotteen kehittämisessä. Välitimme asiakkailtamme saamamme toiveet Stora Ensolle ja uskomme tämän tuotteen olevan vastaus asiakkaidemme toiveisiin.”

LumiForte soveltuu erityisesti suurten määrien painatuksiin, esim. esitteet, liitteet, luettelot ja suorapostitukset. Tuotetta on saatavana Antaliksen varastosta grammapainoissa 80, 90, 100 ja 115 g/m2. Tuotteen raaka-aine on peräisin sertifioiduista metsistä. LumiFortelle on myönnetty EU:n ympäristömerkin käyttöoikeus.

Lisätietoja                          

Antalis Oy: Jukka Silventola, puh. (09) 348 300, 050-517 2660, jukka.silventola@antalis.fi

Stora Enso Oyj: Heli Ristola, puh. (0)2046 33171, 040-831 3549, heli.ristola@storaenso.com

Katariina Tanner, puh. (0)2046 131, 040-550 2929, katariina.tanner@storaenso.com

 

Liitetiedostot

Antalis Oy kuuluu Antalis-ryhmään, joka on Euroopan johtava paperitukkuketju ja merkittävä pakkaustarvikkeiden jakelija. Antalis toimii 54 eri maassa 6700 työntekijän voimin. Suomessa Antalis Oy:n toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Tampereella ja Turussa. Yrityksen palveluksessa on 76 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2010 oli 45,3 milj. euroa. Laajaan ja korkeatasoiseen tuotevalikoimaamme kuuluvat päällystetyt ja päällystämättömät painopaperit, design- ja erikoispaperit, kartongit, tulostuspaperit, kirjekuoret, suurkuvatulostusmateriaalit sekä pakkaus-, hygienia- ja kattaustuotteet. Tutustu yritykseemme: www.antalis.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs