Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pankit ja rahoitus » Yossa siirtyy kansainvälisille markkinoille Wallstreet Investointipalvelujen järjestämän rahoituksen myötä

Yossa.fi ja Wallstreet Investointipalvelut

Yossa siirtyy kansainvälisille markkinoille Wallstreet Investointipalvelujen järjestämän rahoituksen myötä

Tiedote.
Julkaistu: 13.08.2014 klo 13:00
Julkaisija: Yossa.fi ja Wallstreet Investointipalvelut

Wallstreet Investointipalvelujen uusimman sijoituskohteen, Yossa:n rahoituskierros on saatu päätökseen ja järjestely onnistui odotusten mukaisesti. Kansainvälistymisen vauhdittamiseksi rahoitusta hakenut Yossa tarjoaa ravintoloille sekä yöelämässä viihtyville asiakkaille kohdistettua mobiilisovellusta, jonka kautta kuluttajat löytävät helposti kaikki lähellä olevat tapahtumat, juomatarjoukset ja muut edut yöelämään. Tuotteen menestymismahdollisuutta lisää sen suuri markkinapotentiaali Euroopassa.

Mobiililaitteiden käytön yleistymisen myötä nuoret etsivät aktiivisesti uusia ratkaisuja ja mobiilisovellukset korvaavat vanhoja yritysmalleja. Yossa:n markkinapotentiaali Euroopassa on merkittävä, ja Suomi onkin toiminut yrityksen alkutaipaleella lähinnä testimarkkinana. Rahoituksen myötä Yossa on päässyt aloittamaan toimintansa ensimmäisellä kohdemarkkina-alueellaan Barcelonassa: "Yossa:n pääpaino on tällä hetkellä Barcelonassa, jossa todennamme palvelun kansainvälistä proof-of-conceptia,” kertoo Yossa:n toimitusjohtaja ja perustaja Matti Lamminsalo.

Vapaa-ajan- ja kulttuuripalveluiden markkina on Espanjassa kansallisesti merkittävä. Markkinan koko vuonna 2012 oli noin 32,5 miljardia euroa, mikä vastaa noin kuudesosaa Suomen koko bruttokansantuotteesta. Kun palvelun toimivuus on testattu yhdessä Euroopan isoimmista yökerhokeskittymistä, Yossa on valmis skaalaamaan sen Euroopan laajuiseksi.

Wallstreet Investointipalvelut on keskittynyt tarjoamaan suomalaisille pääomamarkkinoille mielenkiintoisen ja uudenlaisen konseptin, jossa osana vakavaraista Wallstreet Finanssipalvelut konsernia oleva yhtiö sijoittaa yhdessä asiakkaiden kanssa kotimaisiin startup- ja kasvuyhtiöihin, joilla on loistavat tulevaisuudennäkymät ja kansainvälistymismahdollisuudet.

Yossa:n 300,000€:n rahoituskierros onnistui odotusten mukaisesti. Rahoitusprosessi sujui nopeasti ja tehokkaasti. Rahoituksen lisäksi saimme yrityksen taustalle luotettavan kumppanin, jolla on pitkä historia rahoitusmarkkinoista," kuvailee Lamminsalo. Wallstreetin järjestämän osuuden lisäksi Tekes tuki projektia 50,000€:lla kansainvälisen kasvun suunnittelu -projektin kautta.

Wallstreet konsernin toimitusjohtajan Pauli Mäenpään mukaan erityisesti mobiilialan ajankohtaisuus ja Yossa:n suuri markkinapotentiaali Euroopassa tekivät tästä Wallstreet Investointipalvelujen järjestelykohteesta erittäin mielenkiintoisen sijoituskohteen. Kutsumme asiakkaamme sijoittamaan kanssamme kasvuyrityksiin, joihin uskomme vahvasti itse. Sijoituskohteillemme ominaiset tunnusmerkit hyvä skaalautuvuus sekä voimakas kasvupotentiaali olivat myös Yossa:n kohdalla vahvasti läsnä,” lisää Mäenpää.

Yökerhot sekä ravintolat niin Suomessa kuin Barcelonassakin ovat ottaneet sovelluksen avosylin vastaan ja markkinoinnin optimoinnin ansiosta sekä yhteistyökumppanit, että käyttäjämäärät ovat tasaisessa nousussa. Yossa kasvaakin nyt huimaa vauhtia ja sovellusta päivitetään ahkerasti Barcelonasta kuluttajilta saadun palautteen pohjalta. Yossa:n tavoitteena on nyt aggressiivinen kansainvälinen kasvu vielä, kun toimialan mobiilisovellusmarkkinat ovat alkutekijöissä.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:

Matti Lamminsalo, Toimitusjohtaja Yossa
+358 40 500 2607
+34 693 240 798
matti.lamminsalo@yossa.fi

Pauli Mäenpää, Toimitusjohtaja Wallstreet Investointipalvelut
+358 50 550 7121
pauli.maenpaa@wallstreet.fi

Lisätietoja yritystuotteesta: www.yossa.fi
Lisätietoja Wallstreetistä: www.wallstreet.fi 

 

 

Yossa tarjoaa ravintoloille sekä yöelämässä viihtyville asiakkaille kohdistettua mobiilisovellusta, jonka kautta kuluttajat löytävät helposti kaikki lähellä olevat tapahtumat, juomatarjoukset ja muut edut yöelämään.

Wallstreet Financial Services Oy on vuonna 2006 perustettu suomalainen valtakunnallisesti toimiva vakavarainen yrityskonserni, joka tarjoaa asiakkailleen kaikkia omaisuuden hoitamiseen ja varallisuuden kasvattamiseen liittyviä palveluita. Yrityksen omistavat sen johto, henkilökunta sekä asiakkaat.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs