Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pankit ja rahoitus » Visamäki Pitching toimii ponnahduslautana uusille liikeideoille 27.5.

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Visamäki Pitching toimii ponnahduslautana uusille liikeideoille 27.5.

Tiedote.
Julkaistu: 13.05.2014 klo 15:17
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Hämeen ammattikorkeakoulu, Hämeen yrittäjät ja Vanaja Capital järjestävät Visamäki Pitching -tapahtuman Korkeakoulukeskuksessa Hämeenlinnan Visamäessä 27.5.2014 klo 14–17. Myyntipuheita on tervetullut pitämään kuka tahansa, jolla on rahoitusta, kehitysideoita tai palautetta vailla oleva liikeidea. Myyntipuheet kestävät kolme minuuttia, jonka jälkeen sijoittajilla on mahdollisuus kommentoida ja kysyä lisää.   

Visamäki Pitching tarjoaa opiskelijoille ja startup-yrityksille mahdollisuuden tulla esittelemään ideoitaan sijoittajille. Liikeideat esitetään sijoittajille ja tuomareille kolmessa minuutissa, joten aikaa on juuri liikeidean ytimen kiteyttämiseen. Mukaan pitchaamaan voi ilmoittautua 20.5. asti. Myös yleisö on tervetullut paikan päälle seuraamaan tapahtumaa. Lisätietoa tapahtumasta ja ilmoittautuminen löytyy osoitteesta http://blog.hamk.fi/pitching.

Paikalla sijoittajia sekä jaossa palkintoja

Potentiaalisista rahoittajatahoista mukana on muun muassa Mika Uusi-Pietilä East Wings Oy:stä. Vaikka yhteistyösopimuksia ei kaikille syntyisikään, saavat kaikki osallistujat raadilta palautetta ja kehitysehdotuksia suoraan paikan päällä. – Alkavien yrittäjien on erittäin tärkeä saada palautetta yrityselämän asiantuntijoilta. Oman yritysideansa kanssa toimiessa ei tule aina tarkasteltua sitä riittävästi esimerkiksi asiakkaan näkökulmasta. Toivommekin, että Visamäki Pitching -tapahtuma antaa eväitä myös tähän, kertoo HAMKin työelämäpalvelupäällikkö Sari Hanka.

Hämeen yrittäjät valitsevat liikeideoista omasta mielestään parhaan, joka pääsee osallistumaan Hämeenlinnan Verkatehtaalla järjestettävään Leijonan kita -tapahtumaan 4.9.2014. Lisäksi HAMK arpoo kaikkien tapahtumassa myyntipuheen pitäneiden kesken yhden 500 euron startup-kehittämissetelin.  

Verkostoitumista ja näytönpaikkoja

Tapahtumaan on tällä hetkellä tulossa useita HAMKin opiskelijoita esittelemään liikeideoitaan. Osa heistä on ollut mukana HAMKin Amazing Business Train -junamatkalla, jossa opiskelijat matkustivat Hämeenlinnasta Ouluun ja kehittivät kaksipäiväisen reissun aikana liikeideoista toimivia paketteja sekä hioivat pitchauksiaan kuntoon. Tilaisuus toimiikin heille tietynlaisena näytönpaikkana, kun opittuja asioita pääsee testaamaan käytännössä. Lisäksi paikalle on tulossa muita alueen startup-yrityksiä muun muassa terveyden- ja hyvinvoinnin alalta.

– Verkostoituminen on keskeistä yrittäjyydessä, ja sen katsotaan nykyään olevan jopa merkittävä kilpailutekijä, kertoo HAMKin työelämäpalvelupäällikkö Sari Hanka. Visamäki Pitchingissä vapaalle verkostoitumiselle onkin varattu aikaa tapahtuman lopussa. Ajan voi käyttää uusien suhteiden luomiseen, sijoittajien haastatteluihin tai kehittämisavun etsimiseen.

Tapahtuma on osa Yrittäjyysyhteisön JUNA-hanketta. Yrittäjyysyhteisön JUNA -hanke on ESR-rahoitteinen hanke, ja tuen on myöntänyt Hämeen ELY-keskus.

Lisätietoja

työelämäpalvelupäällikkö Sari Hanka, p. 03 646 3417 tai sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi

työelämäpalvelukoordinaattori Eveliina Toivonen, p. 03 646 4361, etunimi.sukunimi@hamk.fi

Käytännön järjestelyt: markkinointiharjoittelija Karri Kiuru, p. 050 568 0572, etunimi.sukunimi@hamk.fi

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti
Visamäentie 35 A, PL 230
13101 Hämeenlinna
sp. tiedotus@hamk.fi, p. (03) 6461 (vaihde)

www.hamk.fi
www.hami.fi

HAMK kuuluu ammattikorkeakoulujen strategiseen FUAS-liittoumaan yhdessä LAMKin ja Laurean kanssa.

www.fuas.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs