Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pankit ja rahoitus » Uusi maksutapa helpottaa asuntokauppaa

RE/MAX Premium

Uusi maksutapa helpottaa asuntokauppaa

Tiedote.
Julkaistu: 24.10.2014 klo 14:11
Julkaisija: RE/MAX Premium

Uusi maksutapa helpottaa asuntokauppaa

Kiinteät kuukausimaksut tulevat asuntokauppaan maksuvaihtoehtona, kun RE/MAX tuo uuden konseptin markkinoille Suomessa. Kotitaloudet ovat tottuneet kiinteisiin kuukausimaksuihin hankinnoissaan: lehdet, puhelinlaskut, kuntosalit, nettiyhteydet ja jopa parturit ovat hinnoitelleet itsensä kiinteään hintaan jo pitkään.

 

RE/MAX Premium, Rantasalmi ja Nooa Säästöpankki lanseeraavat Vantaan Myyrmäessä avatuilla Oma Koti -messuilla uuden konseptin: uuteen ekologisesti kestävään 135 m2 omakotitaloon Järvenpään Nummenkylässä pääsee jo 15 % omapääomalla ja 1 150 Euron kuukausimaksulla. Talon päämateriaali on hengittävä Ekorex-rakenne, jossa ei ole muoviperäisiä materiaaleja lainkaan.

 

RE/MAX Premiumin yhteistyö Rantasalmen kanssa on tiivistynyt vähitellen. Nyt Nooa Säästöpankki tuli mukaan hankkeeseen, kun yhteistyökumppanit huomasivat, että kaikilla osapuolilla on halu toimia edelläkävijänä. Myös rahoitusehdot täsmäsivät, Trofast kertoo.

 

Kuukausimaksu selkeyttää budjetointia

RE/MAX Premiumin yrittäjä Esko Trofast kertoo huomanneensa, että perheiden talousasioissa käytetään kasvavassa määrin blokkiajattelua. Blokkiajattelulla Trofast tarkoittaa taloudellisia menoeriä, jotka lasketaan kuukausibudjettiin ja niistä muodostetaan käsitys mihin on varaa.

 

Rantasalmi suunnitteli täysin uuden talomallin uutta konseptia varten. Talossa on modernia henkeä, ekologisia materiaaleja ja tehokkaat lämpöarvot. Taloa on saatavilla kahden ja kolmen makuuhuoneen versioina. Hinta on 276 000 Euroa.  

 

Rantasalmen edustaja Pekka Kärkkäinen kertoo, että he ovat toimittaneet hirsirakennuksia jo vuodesta 1946. Pitkän kokemuksen ja perinteiden takia yhtiö osaa hakeutua edelläkävijän asemaan ja haluaa kehittää laadukkaamman rakentamisen innovaatioita sekä tuoda niitä uusin tavoin ostavan yleisön saataville.

 

20-vuotisjuhlavuottaan viettävä Oma Koti -messut on avoinna Vantaan Myyrmäki-hallissa viikonloppuna aina sunnuntai-iltapäivään asti. Tapahtumassa on esillä noin 200 näytteilleasettajaa.

 

Lisätietoja: RE/MAX Premium, puhelin  050 407 0494, esko.trofast@remax.fi

Liitetiedostot

RE/MAX Premium on RE/MAX kiinteistönvälitys- ketjuun kuuluva Franchise yritys joka sijaitsee Töölöntorilla Helsingissä. RE/MAX Premiumissa työkentelee 7 alan ammattilaista.
http://www.remax-premium.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs