Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pankit ja rahoitus » Toimituksille tiedoksi: Danske Bank Oyj:n tulosjulkistus tammi–kesäkuu 2016

Danske Bank

Toimituksille tiedoksi: Danske Bank Oyj:n tulosjulkistus tammi–kesäkuu 2016

Tiedote.
Julkaistu: 15.07.2016 klo 09:00
Julkaisija: Danske Bank

Danske Bank Oyj -konsernin vuoden 2016 tammi–kesäkuun tulos julkaistaan torstaina 21.7. noin kello 8.30.

Danske Bank Oyj:n toimitusjohtaja Risto Tornivaaran haastattelupyynnöt voi lähettää sähköpostitse tomi.koljonen@danskebank.fi tai puhelimitse 050 422 0911.

Danske Bank A/S -konsernin englanninkielinen tulostiedote ja osavuosikatsaus julkaistaan 21.7. noin kello 8.30 Suomen aikaa osoitteessa http://www.danskebank.com/Reports. Analyytikoille ja sijoittajille kello 15.30 Suomen aikaa pidettävään puhelinkonferenssiin ja webcastiin voi osallistua osoitteessa http://danskebank.com/en-uk/ir/pages/conferencecall.aspx.

Lisätietoa:

Tomi Koljonen, viestintäkoordinaattori, Danske Bank Oyj, 010 546 8008

Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki, joka tarjoaa noin miljoonalle suomalaiselle kotitaloudelle, yritykselle ja instituutiolle palveluita laajan asiantuntemuksen sekä innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Tavoitteemme on tulla tunnetuksi luotetuimpana taloudellisena kumppanina, ja haluamme tuottaa pitkäaikaista arvoa asiakkaillemme, sijoittajille sekä yhteisöille joiden osana toimimme. Danske Bank Oyj on osa pohjoismaista Danske Bank -konsernia. www.danskebank.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs