Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pankit ja rahoitus » Technopolis valitsi Sillan palkkapalvelukumppanikseen

Technopolis valitsi Sillan palkkapalvelukumppanikseen

Tiedote.
Julkaistu: 18.12.2012 klo 10:00
Julkaisija: Silta Oy

Technopolis Oyj, kiinteistöihin, toimitilojen vuokraukseen ja palveluihin erikoistunut pörssiyhtiö, on valinnut Silta Oy:n palkkapalveluiden ulkoistuskumppanikseen. Varsinaisen palkkapalvelun lisäksi Silta toimittaa yhtiölle matka- ja kululaskujen tarkistuspalvelun. 

 

Technopolis Oyj ja Silta Oy allekirjoittivat lokakuussa 2012 sopimuksen koskien ulkoistettua palkkahallintopalvelua. Ulkoistuksen myötä Technopoliksen 160 henkilön palkat siirtyivät laskettaviksi Siltaan. Palkkapalvelun lisäksi Technopolis ottaa käyttöönsä Sillan palveluvalikoimasta matka- ja kululaskujen tarkistuspalvelun. Sopimus astui voimaan 1.11.2012 alkaen.

 

”Kiinnostuimme Sillan palveluista, koska tarvitsemme osaavan ja luotettavan palkkapalveluiden ulkoistuskumppanin. Odotamme yhteistyöltä kustannussäästöjä, toiminnan sujuvuutta, prosessien kehittämistä ja kumppanin proaktiivisuutta. Olemme hyvin iloisia siitä, että saamme tehdä yhteistyötä kokeneen toimijan kanssa ”, sanoo johtaja Arja Berkovits konsernin talousyksiköstä.

 

”Olemme tyytyväisiä saadessamme Technopoliksen asiakkaaksemme. Uskomme, että yhteistyön myötä Technopoliksessa vapautuu resursseja, mikä luo yhtiölle mahdollisuuden keskittyä entistä tiiviimmin omaan ydinliiketoimintaansa. Silta tarjoaa Technopolikselle laadukkaan kokonaisratkaisumallin, kehitysideoita ja korkeaa ammatillista osaamista”, sanoo Sillan toimitusjohtaja Kari Partanen.

 

Lisätietoja:

Silta Oy
Toimitusjohtaja Kari Partanen, Puh. 040 733 2262, kari.partanen(at)silta.fi.

Technopolis
Johtaja Arja Berkovits, Puh 046 870 0035, arja.berkovits(at)technopolis.com.

Silta Oy

Silta Oy on kasvava asiantuntijaorganisaatio ja alansa markkinajohtaja, joka antaa asiakkaalle mahdollisuuden keskittyä ydintoimintaansa tarjoamalla proaktiivista, joustavaa ja korkealaatuista palkka-, HR- ja taloushallinnon palveluja. Monet johtavat yritykset, koosta riippumatta, ovat jo valinneet meidät osaavaksi kumppanikseen ja osaavat ammattilaiset työnantajakseen. Silta Oy:n liikevaihto vuonna 2011 oli 25,8 miljoonaa euroa.  www.silta.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs