Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pankit ja rahoitus » SabriScan Oy:n taloudelliset toimintaedellytykset nousujohteiset

SabriScan Oy

SabriScan Oy:n taloudelliset toimintaedellytykset nousujohteiset

Tiedote.
Julkaistu: 19.05.2015 klo 10:45
Julkaisija: SabriScan Oy

SabriScan Oy on saanut Dun & Bradstreetin kansainvälisen, parhaan mahdollisen luottoluokituksen sekä Asiakastiedon luokitteleman Suomen vahvimmat sertifikaatin, mikä myönnetään yritykselle, joka on saavuttanut korkean, Asiakastiedon myöntämän Rating Alfa -luokituksen. SabriScan Oy:n kannattavuus, maksuvalmius ja vakavaraisuus ovat kaikki hyviä tai erittäin hyviä toimialaan nähden. Tämä antaa todella hyvät mahdollisuudet toiminnan menestykselliseen jatkamiseen. 

Sabriscan Oy:n liikevaihto on keskisuuri suhteessa kaikkiin toimiviin yrityksiin. Yritys on kasvanut toimialallaan selvästi keskimääräistä suuremmaksi kasvattaen viime tilikaudella liikevaihtoa 24,7 %. Vaikka toimialalla liikevaihto on viime kaudella supistunut, on SabriScanin liikevaihto kehittynyt toimialaa selvästi suotuisammin.

Yrityksen kannattavuus viime tilikaudella on noussut jyrkästi. Yrityksen käyttökate- (9,1 %, toimialan mediaani 10,1 %) sekä liikevoittoprosentti (6,3 %, toimialan mediaani 5,3 %) ovat toimialaan verrattuna tyydyttäviä. Kannattavuuden keskeinen tunnusluku, sijoitetun pääoman tuottoprosentti, on erittäin hyvä (25,8 %). Tämä on selvästi parempi kuin toimialalla keskimäärin (mediaani 7,3 %) ja kertoo todella hyvistä toimintamahdollisuuksista. Mikäli sijoitetun pääoman sijasta lasketaan tuotto kokonaispääomalle ottaen huomioon myös korottomat velat, on tuottosuhde 17,7 %. Kokonaispääoman tuottoprosentti on toimialaan (6,1 %) nähden erittäin hyvä. Yrityksen maksuvalmius on parempi kuin toimialalla keskimäärin. Current ratiolla mitattuna hyvä 2,2 toimialalla keskimäärin mediaani 1,5.

Sabriscan Oy:n vakavaraisuus on merkittävästi parantunut edellisestä kaudesta, omavaraisuus-asteella mitattuna hyvä (35,4 %). Toimialan omavaraisuusasteen mediaani on 44,6 %. Vakavaraisuuden kehitys on pitkällä aikavälillä ollut hyvin suotuisa. Laskettaessa pääomalainat omaan pääomaan yrityksen omavaraisuusaste on 58,5 %. Suhteellinen velkaantuneisuus on 24,9 %, mikä on toimialan mediaaniin (33,4 %) verrattuna hyvä.

Liitetiedostot

SabriScan Oy luo kilpailuetuja, teollisuudelle, kaupalle ja julkiselle sektorille. Palvelut ja tekniset tuotteet ratkaisuliiketoimintana. Helposti ja nopeasti.

Olipa tarpeesi komponentti, työkalu, suunnittelupalvelu, tekninenratkaisu tai koko toimitusketjun hallinta, tuotamme ne aina poikkeuksellisella paveluasenteella.

SabriScan Oy:n vahva toimialaosaaminen ja kansainvälinen kokemus takaavat laadun ja luovat uusia näkökulmia sinun liiketoimintasi kehittämisen. SabriScan Oy:llä on oma tuotanto-, myynti-, projektointi- ja maahantuontiorganisaatio Riihimäellä ja toimipiste Shenzenissä Kiinassa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs