Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pankit ja rahoitus » S-Etukortilla Bonusta LähiTapiolan vakuutuksista

LähiTapiola

S-Etukortilla Bonusta LähiTapiolan vakuutuksista

Tiedote.
Julkaistu: 30.05.2014 klo 12:59
Julkaisija: LähiTapiola

 

S-ryhmän osuuskauppojen asiakasomistajat saavat Bonusta LähiTapiolan kotitalouksille tarjoamista vakuutuksista kesäkuusta alkaen. Bonusyhteistyö on osa LähiTapiolan ja SOK:n välistä strategista yhteistyötä.

Asiakasomistajille myönnetään Bonusta kesäkuun alun jälkeen maksamistaan, LähiTapiolan myymien ja jakelemien henkilöasiakkaiden vakuutusten maksuista.

Bonusta saa, kun LähiTapiolan vakuutuksenmaksaja on käynyt rekisteröimässä Bonuksen saannin vakuutuksistaan. Rekisteröinti alkaa 2. kesäkuuta.

- LähiTapiolan ja S-ryhmän yhteinen historia on pitkä ja LähiTapiolan vakuutustarjonta täydentää hyvin S-ryhmän palvelutarjontaa asiakasomistajille. Strategisen yhteistyön syventäminen näkyy tulevaisuudessa myös muullakin tavoilla, SOK:n pääjohtaja Taavi Heikkilä toteaa.

LähiTapiolan pääjohtaja Erkki Moisanderin mukaan S-ryhmän ja LähiTapiolan pitkät perinteet suomalaisessa yhteiskunnassa, arvomaailma sekä omistajuuspohjan samanlaisuus antavat hyvän pohjan yhteistyölle.

- Odotamme paljon yhteistyöltä Suomen johtavan vähittäiskaupparyhmän kanssa. S-ryhmällä on tunnetuin ja käytetyin asiakasetukortti. Haemme strategisen yhteistyön kautta myös syvempää yhteistyötä, Moisander sanoo.

S-ryhmällä on yli 2,1 miljoonaa asiakasomistajaa ja LähiTapiolalla on yli 1,5 miljoonaa asiakasta. LähiTapiolassa uskotaan, että huomattava osa asiakkaista saa Bonusta LähiTapiolan myöntämistä vakuutuksista jo tämän vuoden aikana.

LähiTapiola on varautunut yhteistyön alkamiseen lisäämällä henkilöstöä puhelinpalveluun ja ottamalla käyttöön erityisen rekisteröintipalvelu-numeron. Palvelussa saattaa silti olla ajoittaista ruuhkaa. Helpoiten rekisteröinti onnistuu internetissä osoitteessa lahitapiola.fi/bonus.

Lisätietoja:

SOK Asiakkuus asiakasomistaja- ja partnertoiminnan päällikkö Marjaana Saarikoski, puh. 010 76 81207

LähiTapiola liiketoimintajohtaja Petri Pitkänen, puh. 040 709 2569

LähiTapiola Matias Ruponen, puh. 040 825 3070

LähiTapiolan mediapuhelin, puh 040 183 5806

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs