Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pankit ja rahoitus » Pelaamaan ja ostoksille korttia vilauttamalla

Nets

Pelaamaan ja ostoksille korttia vilauttamalla

Tiedote.
Julkaistu: 12.03.2012 klo 11:19
Julkaisija: Nets

Nets esittelee Gastro-messuilla uusia maksupäätteitä

Korttimaksaminen ilman tunnuslukuja yleistyy Suomessa. Nets Finland esittelee Gastro 2012 –messuilla (14.-16.3.) uusimman lähimaksuominaisuuksilla varustetun maksupäätemallistonsa. Uutta maksutekniikkaa voi testata Raha-automaattiyhdistyksen Valtti-peliautomaatilla, johon on liitetty Netsin maksupääte. Pelaamaan pääsee ilman kolikoita ja tunnuslukuja, vain korttia vilauttamalla.

Lähimaksaminen helpottaa pienten ostosten tekemistä ja nopeuttaa asiointia. Tulevaisuudessa alle 20 euron ostoksissa riittää pelkkä muovikortin näyttäminen maksupäätteelle. Korttia ei tarvitse syöttää koneeseen, eikä tunnuslukua näppäillä.

”Lähimaksaminen on todella merkittävä uutinen sekä asiakkaille että kauppiaille, koska juuri pienten ostosten tekeminen nopeutuu. Uskomme, että uusien maksupäätteiden myötä lähimaksaminen yleistyy hyvin nopeasti”, Nets Finlandin toimitusjohtaja Päivö Eerola sanoo.

RAY:n Valtti-peliautomaattiin kytketty IPP350-maksupääte edustaa uusinta teknologiaa, joka tarjoaa lähimaksamisen lisäksi nopean ja turvallisen yhteyden Nets Finlandin tarjoamaan maksujen varmennuspalveluun.

Nets Finlandin uusi maksupäätemallisto on kokonaisuudessaan esillä Gastro 2012 –messuilla Helsingin Messukeskuksessa 14.-16.3. osastolla 6e136.


Lisätietoja:
toimitusjohtaja Päivö Eerola, Nets Finland Oy, 044 755 2630
myyntijohtaja Harri Kivistö, Nets Finland Oy,  044 7552 637

Nets Finland Oy tarjoaa vakaat ja luotettavat elektronisen maksamisen ratkaisut kaupankäyntiin. Nets on Suomen nopeimmin kasvava maksupäätetoimittaja ja uusien maksupalvelujen tuottaja. Nets Finland työllistää yli 70 maksamisen asiantuntijaa ja kuuluu pohjoismaiseen Nets-konserniin, jonka järjestelmillä hallinnoidaan jo 17 miljoonaa maksu- ja luottokorttia.

www.nets.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs