Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pankit ja rahoitus » PASI PUNTARI PERUSTAMAAN POP VAKUUTUSTA

PASI PUNTARI PERUSTAMAAN POP VAKUUTUSTA

Tiedote.
Julkaistu: 22.03.2011 klo 10:15
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

– Aiomme ottaa vakuutusyhtiönä edelläkävijän roolin sähköisissä kanavissa, toteaa Pasi Puntari (42) , joka on nimetty POP Vakuutuksen perustamista valmistelevan POP Holding Oy:n toimitusjohtajaksi.

– Uutta vahinkovakuutusyhtiötä ei ole meidän tietojemme mukaan perustettu Suomeen sataan vuoteen. Tämä on siis merkittävä asia sekä POP Pankki -ryhmälle että suomalaiselle vakuutussektorille, toteaa Pasi Puntari.

Suomessa on toistaiseksi ostettu vakuutuspalveluja sähköisten kanavien kautta selkeästi monia muita Euroopan maita harvemmin. Sähköinen asiointi on kuitenkin kasvattamassa suosiotaan ja POP Pankki -ryhmä haluaa olla edelläkävijä sähköisten vakuutuspalvelujen tarjoajana.

– Aiomme rakentaa asiakkaiden edun mukaisen, vastuullisen ja modernin palvelukonseptin. Uskomme, että tämän tyyppiselle vakuutusyhtiölle on Suomessa kasvavat markkinat. Kehitystyötä on tehty nimenomaan asiakasnäkökulmasta käsin. Näemme selkeän tarpeen helposti ymmärrettäville vakuutuspalveluille, joita asiakas voi hallita itse verkon tai muiden sähköisten palvelukanavien kautta, Pasi Puntari sanoo.

Yhteiskuntatieteiden kandidaatti Pasi Puntari on tehnyt 20 vuotta kestäneen uran vakuutusmaailmassa. Ennen POP Pankki -ryhmään siirtymistä hän toimi Tapiolan palvelujohtajana ja POP Pankkiliiton palveluksessa hän aloitti lokakuussa.

Uusia tuulia vakuutusalalle

– Osuustoimintaan liittyy sisäänrakennetusti tavoite tuottaa asiakkaille ja jäsenille lisäarvoa. Tämän ajatuksen mukaisesti olemme reilun vuoden ajan tutkineet, olisiko mahdollista löytää uusia toimintatapoja ja aitoa lisäarvoa asiakkaalle myös vahinkovakuutustoiminnassa. Nyt perustettava POP Vakuutus tuo aivan uusia ajatuksia perinteiselle vakuutusalalle, toteaa POP Pankkiliiton toimitusjohtaja Heikki Suutala.

– Emme ole kiinni vanhoissa toimintatavoissa tai raskaissa rakenteissa, vaan tarkoitus on rakentaa joustavasti toimiva matalan kulurakenteen  yritys. Henkilökohtaisesti tämä on huikea mahdollisuus. Saan olla mukana rakentamassa tämän päivän vakuutusyhtiötä, ilman mitään painolasteja, Pasi Puntari toteaa

 

Lisätietoja:

POP Holding Oy

Toimitusjohtaja Pasi Puntari puh. 0400 429 106, pasi.puntari@poppankki.fi

POP Pankkiliitto

Toimitusjohtaja Heikki Suutala puh. 0500 661 431, heikki.suutala@poppankki.fi

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs