Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pankit ja rahoitus » OULUNSALOLAINEN TEEMU TELJOSUO POP VAKUUTUKSEN HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJAKSI

OULUNSALOLAINEN TEEMU TELJOSUO POP VAKUUTUKSEN HALLITUKSEN PUHEENJOHTAJAKSI

Tiedote.
Julkaistu: 25.05.2012 klo 10:15
Julkaisija: POP Pankki

Oulunsalolainen Teemu Teljosuo (37) luotsaa jatkossa POP Vakuutuksen hallitusta. Teljosuo toimii POP Pankki Suupohjan Pohjois-Suomen toiminnoista vastaavana johtajana.

POP Vakuutus on alkusyksystä toimintansa aloittava POP Pankki -ryhmän omistuksessa oleva vahinkovakuutusyhtiö. Edellisen kerran Suomeen on perustettu uusi vahinkovakuutusyhtiö yli sata vuotta sitten.

– Vahinkovakuutusyhtiöiden hallituksissa ei juurikaan ole edustusta Pohjois-Suomesta tai edes alle 40- vuotiaista hallitustyöskentelijöistä. Toivon voivani tuoda raikkaita tuulahduksia varsin vakiintuneilla toimintamalleilla toimivalle alalle, Teljosuo kertoo.

POP Vakuutus haluaa tarjota aiempaa selkeämpää vakuutuspalvelua. Vakuutusten vertailu, niiden kattavuus ja ehdot tehdään hyvin selkeiksi, jotta asiakkaan on helppo muodostaa käsitys siitä, miltä riskeiltä hän haluaa suojautua. Näin saadaan aikaan oikeudenmukaisempi hinnoittelu, kun päällekkäiset vakuutukset vältetään.

POP Vakuutuksen toiminnan kulmakivenä on vahva sähköisten kanavien hyödyntäminen ja totuttua parempi palvelu verkossa.

– Sähköinen palvelu koetaan usein vain keinona säästää kustannuksia. Me näemme sähköisessä kanavassa valtavan potentiaalin jopa parantaa asiakkaan palvelukokemusta, POP Vakuutuksen toimitusjohtaja Pasi Puntari kertoo.

POP Vakuutus aloittaa vakuutusten myynnin syksyn aikana.

Lisätietoja:

Nimitystä koskevat tiedustelut, hallituksen puheenjohtaja Teemu Teljosuo, puh. 040 725 0043

POP Vakuutusta koskevat tiedustelut, toimitusjohtaja Pasi Puntari, puh. 0400 429 106

Liitetiedostot

POP Vakuutus on vakuutusyhtiö verkossa, joka on suunnattu Suomessa asuville, sähköisiä palveluja käyttäville henkilöasiakkaille.  Yritys tarjoaa selkeät ja edulliset vakuutustuotteet ja -palvelut. Tuotevalikoimaan kuuluvat kaikki tavallisimmat henkilöasiakkaan tarvitsemat vahinkovakuutustuotteet, jotka liittyvät henkilöihin, ajoneuvoihin tai kiinteistöihin. Lisäksi yritys räätälöi vakuutustuotteita eri yhteistyökumppanien tarpeisiin. POP Vakuutus on Suomen Vahinkovakuutus Oy:n aputoimi- ja markkinointinimi. Yhtiön omistaa POP Pankki -ryhmä. Yhtiö sai toimiluvan Finanssivalvonnalta vuoden 2012 alussa. 


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs