Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pankit ja rahoitus » MUUTOS AHLSTRÖM CAPITAL OY:N HALLITUKSEN KOKOONPANOSSA

MUUTOS AHLSTRÖM CAPITAL OY:N HALLITUKSEN KOKOONPANOSSA

Tiedote.
Julkaistu: 26.03.2015 klo 15:47
Julkaisija: Ahlström Capital

Ahlström Capital Oy:n 24.3.2015 pidetty varsinainen yhtiökokous on valinnut diplomiekonomi Mikael Liliuksen uudeksi hallituksen jäseneksi. Mikael Lilius on Metso Oyj:n, Wärtsilä Oyj Abp:n ja Mehiläinen Oy:n hallitusten puheenjohtaja. Lisäksi hän on Evli Pankki Oyj:n hallituksen jäsen sekä Ab Kelonia Oy:n hallintoneuvoston jäsen.

Thomas Ahlström, Mats Danielsson, Stig Gustavson, Jouko Oksanen, Malin Persson ja Peter Seligson valittiin uudelleen.

Järjestäytymiskokouksessaan hallitus valitsi puheenjohtajakseen Mikael Liliuksen. Hallituksen varapuheenjohtajaksi valittiin Stig Gustavson.

Lisätietoja:
Panu Routila, toimitusjohtaja, Ahlström Capital Oy, puh. 040 503 6757

Ahlström Capital
Ahlström Capital on yksi Suomen suurimmista sijoitusyhtiöistä. Se tuottaa osakkeenomistajilleen lisäarvoa sijoittamalla noteerattuihin ja noteeraamattomiin yrityksiin sekä kiinteistöihin. Ahlström Capital -konsernin taseen loppusumma oli vuonna 2014 1,3 miljardia euroa ja konsernin vuotuinen liikevaihto 1,1 miljardia euroa. Ahlström Capitalin portfolioon kuuluvat merkittävät omistukset pörssiyhtiöissä Ahlstrom Oyj, Munksjö Oyj, Outokumpu Oyj ja Suominen Oyj. Lisäksi portfolioon kuuluu myös muita suoria teollisia sijoituksia, kuten omistukset Destia Group Oyj:ssä, Enics AG:ssa ja ÅR Packaging Group AB:ssa sekä merkittävät kiinteistö- ja metsäomaisuudet.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs