Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pankit ja rahoitus » Muutoksia LähiTapiola-ryhmän ylimmän johdon vastuualueissa

LähiTapiola

Muutoksia LähiTapiola-ryhmän ylimmän johdon vastuualueissa

Tiedote.
Julkaistu: 28.05.2014 klo 12:22
Julkaisija: LähiTapiola


LähiTapiolan yhtiöryhmän ylimmän johdon vastuualueissa tapahtuu muutoksia kesäkuun alussa. Muutosten syynä ovat yhtiöryhmän keskustoimintojen organisaatiorakenteen uudistaminen sekä LähiTapiola-ryhmän yhteisten palvelujen keskittäminen yhteen organisaatioyksikköön.


Vastuualuemuutoksissa yhtiöryhmän johtaja Jari Sundström siirtyy 1.6.2014 alkaen LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiön toimitusjohtajaksi.  Yhtiöryhmän johtaja Jari Eklund vastaa 1.6.2014 alkaen yhtiöryhmän ohjaustoiminnoista sekä varainhoidosta ja kiinteistövarainhoidosta.


Yhtiöryhmän johtaja Harri Lauslahti saa vastuulleen kesäkuun alussa yhtiöryhmän yhteiset palvelut, jotka on tarkoitus yhtiöittää vuoden 2015 alkuun mennessä. Lauslahdesta tulee perustettavan palveluyhtiön toimitusjohtaja. 
LähiTapiola Henkiyhtiön toimitusjohtajana jatkaa Minna Kohmo.


Edellä mainitut johtajat raportoivat pääjohtaja Erkki Moisanderille.


Jari Sundström, Jari Eklund ja Harri Lauslahti jatkavat myös LähiTapiola Keskinäinen Vakuutusyhtiön ja LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiön hallitusten jäseninä.  Näiden hallitusten puheenjohtaja on Erkki Moisander.
LähiTapiola Varainhoito Oy:n ja LähiTapiola Kiinteistövarainhoito Oy:n hallitusten puheenjohtaja on Jari Eklund. Tom Liljeström  jatkaa  Varainhoidon ja Vesa Immonen Kiinteistövarainhoidon toimitusjohtajana.


LähiTapiola Keskinäinen Vahinkovakuutusyhtiön aiempi toimitusjohtaja Jukka Kinnunen on ryhtynyt valmistelemaan LähiTapiola Pääkaupunkiseutu  -liiketoiminnan yhtiöittämistä. Tavoitteena on, että hallintoneuvostot voivat päättää tätä varten perustettavasta yhtiöstä ja yhtiöön myöhemmin tehtävästä liiketoiminnan ja vakuutuskannan siirrosta  5.6.2014 kokouksessaan.


Lisätiedot
Jari Sundström, puh. (09) 453 2845
Harri Lauslahti, puh. (09) 453 7100
Jari Eklund, puh. (09) 453 3311
Erkki Moisanderin sihteeri Anja Hagström, puh. (09) 453 8201
Jukka Kinnunen, puh. (09) 453 2969
sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@lahitapiola.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs