Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pankit ja rahoitus » Munkkivuoressa asunnot vaihtavat omistajaa jopa viikossa

Aktia Kiinteistönvälitys

Munkkivuoressa asunnot vaihtavat omistajaa jopa viikossa

Tiedote.
Julkaistu: 15.09.2016 klo 09:26
Julkaisija: Aktia Kiinteistönvälitys

Aktia Kiinteistönvälitys avaa konttorin Munkkivuoreen palvellakseen entistä paremmin alueen asukkaita. Myyntiajat Munkkivuoressa ovat lyhyitä, jopa noin viikosta kuukauteen, kun koko Helsingissä keskimääräinen myyntiaika on noin kaksi kuukautta. Alueelle kaivattaisiin lisää isompia asuntoja, sillä meren läheisyys, hyvät palvelut ja toimiva joukkoliikenne kiinnostavat myös perheitä, sanoo myyntineuvottelija Riitta Sarkkama.

– Munkkivuori ja sen lähialueet ovat tällä hetkellä valtavan suosittuja eri-ikäisten pariskuntien mutta myös lapsiperheiden keskuudessa. Täällä on hyvät koulut ja paljon työpaikkoja. Monet haluavat vaihtaa asuntoa alueen sisällä. Myynti on koko ajan aktiivista, Sarkkama korostaa.

Munkkivuoren alue kiinnostaa myös siksi, että suuret remontit, kuten putkisaneeraukset on tehty pääosaan taloista.

– Alueen hintataso on pysynyt vakaana, jos katsoo viime vuosien hintoja. Remonttien valmistuminen toki nostaa aina asunnon arvoa. Keskineliöhinta alueella on noin 4 200 euroa neliö.

Ainoa kiinteistönvälittäjä katukuvassa

Munkkivuoren toimisto palvelee Munkkivuoren ja Munkkiniemen lisäksi asiakkaita Tapiolasta, Töölöstä, Pitäjänmäestä, Haagasta ja Lehtisaaresta.

– Jotta pystymme tarjoamaan ostajille ajantasaista ja oikeaa tietoa alueesta, on tärkeää olla jatkuvasti paikan päällä ja nähdä muutokset, Riitta Sarkkama sanoo.

Aktia Kiinteistönvälityksen toimisto sijaitsee Munkkivuoren ostoskeskuksen katutasossa.

– Alueella ei ole muita kiinteistönvälitystoimistoja näkyvissä katukuvassa. Me halusimme tulla konkreettisesti sinne, missä myyjät ja ostajat liikkuvat. Tavoitteemme on palvella alueen asukkaita joustavasti ja mutkattomasti. Meille on toimistomme yhteyteen tulossa myös pankkineuvojalle oma tila.

Vinkit tehokkaaseen asunnon myyntiin

Riitta Sarkkaman mukaan ostajat ovat entistä laatutietoisempia ja odottavat myyntikohteen olevan siistissä kunnossa. Sarkkama listasi viisi vinkkiä kodin myyntiä varten.

  1. Huolehdi, että kotisi on puhdas ja hyväntuoksuinen.
  2. Karsi tavaraa. Ylimääräisiä esineitä ja huonekaluja kannattaa viedä pois, jotta ostaja pystyy hahmottamaan kokonaisuuden.
  3. Tee pikkuremontit kuntoon: kiristä roikkuvat saranat, maalaa ikkunanpuitteet ja paikkaa kolhut. Maalaa nuhruiset seinät valkoisella.
  4. Älä jätä henkilökohtaisia esineitä hyllyille. Valokuvat, koriste-esineet ja muut kodin pikkutarvikkeet on hyvä poistaa näkyviltä.
  5. Osta kukkia maljakkoon, lainaa viherkasvi tai somista tuoreilla hedelmillä.

Aktia Kiinteistönvälityksen Munkkivuoren konttorin avajaisia vietetään tänään klo 10–18 osoitteessa Raumantie 1, 00350 Helsinki.

Lisätietoja:
Aktia Kiinteistönvälitys, myyntineuvottelija Riitta Sarkkama, p. 050 3410165, riitta.sarkkama@aktialkv.fi

Aktia-konsernin perustukset valettiin 1825, kun vanhin Suomessa nykyisin toimivista talletuspankeista perustettiin. Aktia Kiinteistönvälitys koostuu paikallisista kiinteistönvälitystoimistoista, jotka kuuluvat Aktia-konserniin. Yhdessä pankin kanssa Aktia Kiinteistönvälitys tarjoaa palvelukokonaisuuden, joka kattaa kiinteistönvälityksen lisäksi pankkipalvelut ja vakuutukset. Aktia Kiinteistönvälityksessä työskentelee noin 60 henkilöä. www.aktialkv.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs