Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pankit ja rahoitus » MobilePaylle sisarsovellus WeShare elämysten ja kustannusten suunnitteluun

Danske Bank

MobilePaylle sisarsovellus WeShare elämysten ja kustannusten suunnitteluun

Tiedote.
Julkaistu: 14.06.2016 klo 13:06
Julkaisija: Danske Bank

Danske Bankin WeShare on uusi sosiaalinen sovellus, jonka avulla on entistä helpompi suunnitella yhdessä ystävien kanssa vaikkapa kesän festivaali- tai mökkireissuja, ravintolailtoja tai polttareita ja jakaa muistoja tapahtumien jälkeen. WeShare on liitetty saumattomasti suosittuun MobilePay-maksusovellukseen, minkä ansiosta osallistujat voivat myös maksaa helposti oman osansa kuluista.

- WeSharessa ystäväporukan on helppoa perustaa ryhmä ja käydä keskustelua esimerkiksi yhteisestä reissusta. Ryhmässä voi jakaa ja seurata matkan aikana syntyneitä kuluja, käydä keskustelua ja jakaa valokuvia. Kun matka on ohi, ei enää tarvitse käyttää aikaa kuittien tai muistiinpanojen läpikäyntiin sen selvittämiseksi, kuka oli maksanut mitäkin, MobilePay myynti- ja kumppanuustiimin johtaja Anniina Heinonen kertoo.

WeShare ja MobilePay toimivat kaikkien pankkien asiakkailla, ja lähes kaksi kolmasosaa MobilePayn 320 000 suomalaiskäyttäjästä onkin muiden kuin Danske Bankin asiakkaita. WeSharen saa liitettyä MobilePayhin muutamalla klikkauksella; molemmissa toimivat samat tunnukset eikä uutta rekisteröitymistä tarvita.

-WeShare lanseerataan omana sovelluksenaan, koska haluamme pitää MobilePayn mahdollisimman yksinkertaisena käyttää. Sen sijaan, että lisäisimme MobilePayhin jatkuvasti uusia toiminnallisuuksia, haluamme rakentaa MobilePayn ympärille sovellusperheen, jonka ratkaisut on suunnattu tietylle käyttäjäkunnalle tai tiettyyn tarpeeseen. WeShare on tästä alku, ja jatkossa mukana voi olla myös ulkoisten kumppanien sovelluksia”, Anniina Heinonen jatkaa.

MobilePay ja WeShare ovat maksuttomia sovelluksia, jotka toimivat kaikissa yleisimmissä älypuhelimissa (iOs, Android, Windows).

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:

Anniina Heinonen, myynti- ja kumppanuustiimin johtaja, Danske Bank, puh. 050 422 3122

Liitetiedostot

Danske Bank on Suomen kolmanneksi suurin pankki, joka tarjoaa noin miljoonalle suomalaiselle kotitaloudelle, yritykselle ja instituutiolle palveluita laajan asiantuntemuksen sekä innovatiivisten digitaalisten ratkaisujen avulla. Tavoitteemme on tulla tunnetuksi luotetuimpana taloudellisena kumppanina, ja haluamme tuottaa pitkäaikaista arvoa asiakkaillemme, sijoittajille sekä yhteisöille joiden osana toimimme. Danske Bank Oyj on osa pohjoismaista Danske Bank -konsernia. www.danskebank.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs