Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pankit ja rahoitus » Mammu Kaario on nimitetty Partneran toimitusjohtajaksi

Partnera

Mammu Kaario on nimitetty Partneran toimitusjohtajaksi

Nimitys.
Julkaistu: 20.11.2015 klo 12:00
Julkaisija: Partnera

Varatuomari, MBA Mammu Kaario aloittaa 1.2.2016 sijoitusyhtiö Partnera Oy:n toimitusjohtajana. Kaario, 52, siirtyy uuteen tehtävään Korona Invest Oy:stä, jonka sijoitusjohtajana hän on vastannut sijoituskohteiden etsimisestä, kehittämisestä ja hallinnoinnista. Kaariolla on laaja kokemus sijoitus- ja pankkisektorilta ja hän on toiminut useiden yksityisten ja pörssiyritysten sekä järjestöjen hallituksissa. Kaarion aloittaessa Partnerassa yhtiön väliaikaisena toimitusjohtajana toiminut Sami Mäentausta keskittyy talousjohtajan tehtäviinsä.

”Mammu Kaarion tausta ja osaaminen sopivat erinomaisesti Partneran uuteen vaiheeseen, jossa sijoitusyhtiötä kehitetään valtakunnallisesti vaikuttavaksi kasvuyritysten omistajaksi ja kumppaniksi. Mammun kokemuksella kehitämme aktiivisesti Partneran arvoa”, hallituksen puheenjohtaja Matti Jaakola sanoo.

Partnera on vakavarainen suomalainen sijoitusyhtiö, jonka strategiana on toimia aktiivisena omistajana ja kumppanina kasvuhakuisissa, kilpailukykyisissä ja kannattavissa yhtiössä. Partnera tähtää omistaja-arvon kasvattamiseen tasaisella osingonmaksulla ja kehittämällä yhtiön substanssiarvoa. Yhtiötä kehitetään listautumisvalmiiksi kahden vuoden kuluessa, joskin listautumisajankohtaa ei ole vielä määritelty.

”Olen innoissani päästessäni toteuttamaan Partneran uutta sijoitusstrategiaa. Yhtiöllä on loistavat mahdollisuudet kasvattaa varallisuuttaan ja luoda arvoa osakkeenomistajille. Samalla voimme edistää suomalaisten pk-yritysten kehittymistä ja kasvua”, Kaario kertoo.

Omistaja-arvon kasvattamiseen yhtiöllä on kolmitahoinen strategia: suorat sijoitukset yrityksiin, kiinteistösijoittaminen sekä sijoittaminen likvideihin varoihin. Sijoittaessaan suoraan yrityksiin Partnera toimii pitkäaikaisena omistajana ja kumppanina eri toimialojen kasvuhakuisille ja kannattaville yhtiöille. Pitkän aikavälin tavoitteena on, että suurin osa Partneran varoista kohdentuu suoriin sijoituksiin.

Lisätietoja antavat:
Hallituksen puheenjohtaja Matti Jaakola, puh. 040 553 0883
Mammu Kaario, puh. 050 523 5843

Partnera on vakavarainen suomalainen sijoitusyhtiö, joka toimii aktiivisena omistajana ja kumppanina kasvuhakuisissa, kilpailukykyisissä ja kannattavissa yhtiössä. Konsernin emoyhtiö on Partnera Oy ja tytäryhtiö on tietotekniikkajärjestelmien ja -palveluiden toimittaja SystemaStore Oy. Kuluvana syksynä Partnera on hankkinut omistukseensa noin kolmanneksen Suomen Hoivatilat Oy:stä. Kotipaikkaansa Oulussa pitävän yhtiön liikevaihto vuonna 2014 oli 18,2 miljoonaa euroa ja se työllisti 51 henkilöä. Yhtiöllä on noin 28 000 osakasta.
Lisätietoja: www.partnera.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs