Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pankit ja rahoitus » Kotka & co. jatkaa Kauppila Partnersin viitoittamaa tietä asiakkaiden liiketoiminnan sparraajana

Kotka & co. Asianajotoimisto Oy

Kotka & co. jatkaa Kauppila Partnersin viitoittamaa tietä asiakkaiden liiketoiminnan sparraajana

Tiedote.
Julkaistu: 20.05.2014 klo 08:00
Julkaisija: Kotka & co. Asianajotoimisto Oy

Kauppila Partners Asianajotoimisto Oy on tästä päivästä lähtien Kotka & co. Asianajotoimisto Oy. Kyse ei kuitenkaan ole pelkästä nimenmuutoksesta. Asianajotoimisto on viime vuosien mittaan panostanut asiakaslähtöisesti talous- ja liiketoimintaosaamiseen. Viimeisimmät rekrytoinnit toteutettiin samasta näkökulmasta.  

Lakimiehet Kirsi Ikävalko-Lähde ja Oskar Björndahl ovat viimeisimmät tiimiin liittyneet. Heidän osaamisalueensa osuvat Kotka & co:n toimintatapaan eli heillä on tarjottavanaan paitsi monipuolista juridista osaamista myös verotuksen ja sukupolvenvaihdosten erityisosaamista.  

”Koossa on nyt liikejuridiikan Dream Team, joka eri oikeudenalojen rautaisen tuntemisen lisäksi hallitsee myös taloudellisen ja verotuksellisen neuvonnan. Meillä on kuusi vahvuutta: sopimukset, insolvenssiasiat, riidanratkaisu, yritysjärjestelyt, verotusosaaminen ja kiinteistöt. Käytännössä tämä merkitsee asiakkaalle asioinnin helppoutta ja varmuutta. Meiltä saa esimerkiksi avun yrityskauppakirjan tekoon ja sen lisäksi neuvomme asiakasta, millä hinnalla yritys kannattaa ostaa tai myydä, ja miten verosuunnittelu kannattaa hoitaa. Tällä palvelutarjoomalla erotumme myös kilpailijoista”, toimitusjohtaja Ville Kotka kertoo.

Kotka co.:n nykyiset omistajat ovat asianajajat Ville KotkaMikko Laine ja Juha Norolahti.  Nimenvaihdos ja yritysilmeen uudistus oli perusteltua toteuttaa kuvastamaan yhtiön nykyistä tilannetta ja toimintatapaa.

“Kokemuksemme liikejuridiikasta on vahva sekä palvelujemme monipuolisuuden että asiakkaidemme monialaisuuden ansiosta. Olemme olleet mukana esimerkiksi yli kahdensadan yritysjärjestelyn ja yrityskaupan toteuttamisessa. Mukaan mahtuu isoja ja pieniä yrityksiä niin Satakunnasta, Helsingistä kuin ulkomailtakin. Palveluamme ohjaa vahva halu auttaa asiakasta jokaisessa kohtaamisessa käytännön tasolla: antaa hyödyllisiä toimintaohjeita selkokielellä ja ennakoida tulevat mutkat eikä pelkästään luovia pykäläkoskessa. Tästä olemme saaneet asiakkailtamme kiitosta”, Ville Kotka lisää.

 

Lisätietoa: Ville Kotka, toimitusjohtaja, ville.kotka@kotkaco.fi, 040 591 7579, www.kotkaco.fi

Kotka & co. Asianajotoimisto Oy jatkaa Jouko Kauppilan vuonna 1972 perustaman asianajotoimiston toimintaa. Kotka co. on liikevaihdolla mitattuna Satakunnan suurin asianajotoimisto. Yrityksen palveluksessa on nykyään 9 asiantuntijaa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs