Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pankit ja rahoitus » KONE ja Revenio Group veivät voiton Yksityissijoittajan valinta -kilpailussa – Affectolle kunniamaininta

Yksityissijoittajan valinta 2014

KONE ja Revenio Group veivät voiton Yksityissijoittajan valinta -kilpailussa – Affectolle kunniamaininta

Tiedote.
Julkaistu: 13.11.2014 klo 12:45
Julkaisija: Yksityissijoittajan valinta 2014

Yksityissijoittajien arvostusta mittaavan Yksityissijoittajan valinta 2014 -kilpailun tuloksista käy selvästi ilmi, että yksityissijoittajat arvostavat yhtiön luotettavuutta ja uskoa tulevaisuuden suunnitelmiin. Näihin vaikuttaa myös yhtiön taloudellinen historia. Yksityissijoittajille tärkeää on lisäksi yhtiön tavoitettavuus.

Yksityissijoittajan valinta -kilpailun tavoitteena on nostaa yksityissijoittajien arvostusta ja kiinnittää huomiota yhtiöiden sijoittajaviestinnän laatuun.

Suurten yritysten sarjassa voiton vei viime vuoden tapaan KONE Oyj melko selvällä erolla muihin. Muita kärkiyhtiöitä olivat Sampo ja Fortum. Pienten yritysten voittaja on tänä vuonna Revenio Group Oyj ja sen lisäksi kolmen kärkeen ylsivät Affecto ja Marimekko. Kunniamaininta myönnettiin Affectolle, joka menestyi tasaisen hyvin pienten yritysten sarjassa kaikilla osa-alueilla.

Pörssisäätiön toimitusjohtaja Sari Lounasmeri kommentoi: ”Suomalaiset kotitaloudet omistavat pörssiyhtiöiden markkina-arvosta noin viidenneksen. Tulevaisuudessa tarvitsemme yhä enemmän yksityissijoittajia omistajiksi ja sijoittajiksi tukemaan yritysten kasvua ja kehitystä. Kotitalouksien merkitystä kotimaisten yritysten ja kasvun rahoittajina ei voi ylikorostaa. Kilpailulla edistetään sitä, suomalaiset yhtiöt kommunikoivat ja ottavat yksityissijoittajat paremmin huomioon.”

Partneri Petra Thorén, viestintätoimisto Kreab Gavin Anderson, kertoo: ”Yksityissijoittajat ovat osoittautuneet vakaiksi, pitkäjänteisiksi ja uskollisiksi sijoittajiksi, etenkin epävarmoina aikoina. Yksityissijoittajien omistajuus pörssiyhtiöissä on noussut merkittävään asemaan ja kilpailutekijäksi. Tutkimus osoittaa, että yhtiöt jotka viestivät ymmärrettävästi ja luotettavasti, ovat tavoitettavissa ja huomioivat yksityissijoittajia parhaiten, palkitaan yksityissijoittajien uskollisuudella. Se puolestaan tukee yhtiön arvonmuodostusta.”

Voittajat, suuri yritys:

Kone

Kone Oyj voitti toisen kerran peräkkäin. Kone oli äänestyksessä selvä ykkönen ja vahva joka osa-alueella. Äänestäjät arvostivat erityisesti yhtiön houkuttelevuutta sijoituskohteena ja tuloksentekokykyä. Myös johtoa pidettiin luotettavana.

Voittajat, pieni yritys:

Revenio Group

Revenio Group Oyj antaa itsestään uskottavan ja vakuuttavan kuvan kaikilla kilpailun osa-alueilla. Äänestäjät luottavat johtoon ja yhtiön tulevaisuudensuunnitelmiin. Revenio on vuoden aikana osoittautunut tuottoisaksi sijoituskohteeksi.

Kunniamaininta:

Affecto

Affecto pärjäsi tasaisen vahvasti läpi koko äänestyksen, ja se sai erityistä kiitosta luotettavuudestaan ja tavoitettavuudestaan. Yhtiö on onnistunut luomaan erinomaiset suhteet suomalaisiin piensijoittajiin. Affecto ja sen sijoittajasuhdejohtaja ovat tehneet pitkäjänteistä ja ammattitaitoista sijoittajaviestintää jo usean vuoden ajan.

Yksityissijoittajan valinta -kilpailu järjestettiin nyt toista kertaa. Kilpailun ovat aloittaneet ja ideoineet viestintätoimisto Kreab Gavin Anderson, Pörssisäätiö ja Wanha Satama. 

Lisätietoja:

Kreab Gavin Anderson                               
Petra Thorén
Partneri
puh. +358 40 764 5462

Pörssisäätiö                        
Sari Lounasmeri,
Toimitusjohtaja
puh. 010 820 7500

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs