Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pankit ja rahoitus » Evli Pankin hallitukseen uusi jäsen

Evli Pankki Oyj

Evli Pankin hallitukseen uusi jäsen

Tiedote.
Julkaistu: 05.10.2015 klo 13:43
Julkaisija: Evli Pankki Oyj

Evli Pankki Oyj:n ylimääräinen yhtiökokous on 1.10.2015 valinnut Evli Pankin uudeksi hallituksen jäseneksi Johanna Lammisen. Hallituksessa jatkavat Robert Ingman, Mikael Lilius, Teuvo Salminen, Harri-Pekka Kaukonen, Thomas Thesleff ja puheenjohtajana Henrik Andersin.

Johanna Lamminen, s. 1966, toimii toimitusjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana Gasum Oy:ssä. Koulutukseltaan Johanna Lamminen on Tekniikan lisensiaatti ja MBA.

Lisätietoa:
Maunu Lehtimäki, toimitusjohtaja, Evli Pankki Oyj, p. (09) 4766 9304 tai 050 553 3000

 

Evli Pankki Oyj

Evli on sijoittamiseen erikoistunut aito yksityispankki, joka auttaa yksityishenkilöitä ja yhteisöjä kasvattamaan varallisuuttaan. Yhtiö tarjoaa varainhoitopalveluita, erilaisia pääomamarkkinoihin liittyviä palveluita, kuten osake- ja muiden sijoitustuotteiden välitystä, markkinatakausta ja sijoitustutkimusta, sekä Corporate Finance -palveluita. Yhtiö tarjoaa lisäksi kattavan valikoiman rahastoja sekä asiakkaiden sijoitustoimintaa tukevia pankkipalveluita.

Evlin asiakkaita ovat varakkaat ja vaurastuvat yksityishenkilöt, heidän perheensä sekä heihin sidoksissa olevat yritykset sekä toisaalta instituutioasiakkaat, kuten vakuutusyhtiöt, eläkesäätiöt, järjestöt, kunnat ja yritykset. Evlin palveluksessa työskentelee noin 250 henkilöä. Evlin hallinnoitavana on 8,4 miljardia euroa asiakkaiden varoja (netto 6/2015). www.evli.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs