Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pankit ja rahoitus » Euromoney: Evlistä Suomen parasta varainhoitoa yrittäjille ja varakkaille yksityishenkilöille

Evli Pankki Oyj

Euromoney: Evlistä Suomen parasta varainhoitoa yrittäjille ja varakkaille yksityishenkilöille

Tiedote.
Julkaistu: 17.02.2014 klo 13:53
Julkaisija: Evli Pankki Oyj

Evli Pankin palvelut suomalaisille yrittäjille ja varakkaille yksityishenkilöille valittiin Suomen parhaiksi Euromoneyn Private Banking and Wealth Management Survey 2014 -tutkimuksessa.

Maailman arvostetuimpiin finanssialan aikakauslehtiin kuuluvan Euromoneyn Private Banking -tutkimus perustuu sekä palveluntarjoajien performansseihin että alan toimijoiden arvioihin kilpailijoistaan.

- Tutkimuksen tulos on yksi osoitus Evlin erityisosaamisesta yrittäjien ja varakkaiden yksityishenkilöiden varainhoitajana. Tästä on hyvä jatkaa pitkäjänteistä työtä asiakkaiden sijoitustavoitteiden saavuttamiseksi, sanoo varainhoitopalveluista vastaava Esa Pensala.

Lisätietoja:

Esa Pensala, johtaja, Varainhoitopalvelut, Evli Pankki, p. (09) 4766 9786, esa.pensala@evli.com


Lähde: Euromoney Private Banking and Wealth Management Survey 2014, www.euromoney.com

Evli Pankki Oyj

Evli on suomalainen, sijoittamiseen erikoistunut yksityispankki. Tarjoamme yksityishenkilöille, yrittäjille, yrityksille ja instituutioille laaja-alaisen tuotevalikoiman sekä vahvaan ammattitaitoon perustuvaa palvelua sijoittamisessa ja varallisuudenhoidossa. Toiminnassamme tiivistyy yli 25 vuoden ja 250 sijoitusasiantuntijan kokemus ja osaaminen. Pankin hoidossa on 6,0 miljardin euron asiakasvarallisuus (12/2013). www.evli.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs