Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pankit ja rahoitus » Erkki Heikkinen nimitetty Kiinteistömaailman toimitusjohtajaksi

Kiinteistömaailma

Erkki Heikkinen nimitetty Kiinteistömaailman toimitusjohtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 07.05.2015 klo 14:32
Julkaisija: Kiinteistömaailma

Ketjun nykyinen varatoimitusjohtaja rakennusinsinööri Erkki Heikkinen aloittaa Kiinteistömaailma Oy:n toimitusjohtajana tästä päivästä lukien.

Kiinteistömaailma Oy:n hallituksen puheenjohtaja Kenneth Kaarnimon mukaan ketjun tavoite on hyödyntää jatkossa entistäkin määrätietoisemmin sen kahta selkeää vahvuutta: maan tunnetuimpiin ja maineikkaimpiin kuuluvaa kiinteistönvälitysbrändiä sekä osaavaa yrittäjävetoista myymäläverkostoa.

”Vuodesta 2009 Kiinteistömaailmassa työskennelleellä Erkki Heikkisellä on ollut jo vuosia keskeinen rooli ketjun kehittäjänä. Hänen laaja kokemuksensa niin asuntokaupasta kuin yrittäjyyteen pohjautuvasta toimintamallista ja yhteistyöstä Danske Bankin kanssa edesauttaa Kiinteistömaailmaa vahvistamaan asemaansa kiinteistönvälittäjien joukossa”, Kaarnimo toteaa. 

Kiinteistömaailman nykyinen toimitusjohtaja Seppo Hämäläinen siirtyy pois ketjun palveluksesta.

Lisätiedot:
Kenneth Kaarnimo, henkilöasiakkaista vastaava johtaja, Danske Bank, puh. 010 546 8319
Erkki Heikkinen, toimitusjohtaja, Kiinteistömaailma Oy, puh. 050 433 2080

Vuonna 1990 perustettu Kiinteistömaailma on valtakunnallinen kiinteistönvälitysketju, jossa työskentelee yli 700 asuntokaupan ammattilaista noin 110 asuntomyymälässä ympäri Suomen. Brändin omistaa Danske Bank: asuntomyymälät ovat itsenäisten franchisingyrittäjien omistamia osakeyhtiöitä. Useilla alueilla – esimerkiksi pääkaupunkiseudulla – Kiinteistömaailma on alansa kiistaton markkinajohtaja.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs