Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pankit ja rahoitus » Danske Bank valittiin Pohjoismaiden ja Baltian parhaaksi Cash Management -pankiksi

Danske Bank

Danske Bank valittiin Pohjoismaiden ja Baltian parhaaksi Cash Management -pankiksi

Tiedote.
Julkaistu: 20.10.2015 klo 10:00
Julkaisija: Danske Bank

Danske Bank on valittu toisen kerran peräkkäin parhaaksi alueelliseksi Cash Management -pankiksi Euromoney-talouslehden kyselyssä. Menestyksen takana ovat asiakaskeskeisyys ja innovatiiviset ratkaisut.

Cash Management sisältää kassanhallinnan ja maksuliikenteen ratkaisuja. Esimerkiksi riskien- ja likviditeetinhallinta sekä rahavirtojen hallintaan liittyvät toiminnot kuuluvat Cash Management -palveluihin.

Kasvava sääntely, matala korkotaso ja teknologian kehitys ovat muuttaneet yritysten palvelutarpeita kassanhallinnan alueella. Myös kilpailutilanne on kiristynyt uusien finanssiteknologiayritysten tultua markkinoille.

Asiakkaiden auttaminen liiketoimintaympäristön muutoksissa on Danske Bankille ehdottoman tärkeää. Suomen Cash Management -palveluista vastaavan johtajan Rauni Haarasen mukaan palkinto on tunnustus palveluiden ja asiakaskokemuksen kehittämisen eteen tehdystä hyvästä työstä:

“Markkinoilla on paljon kilpailua ja uusia toimijoita syntyy jatkuvasti. Palkinto kuitenkin osoittaa, että asiakkaat ovat tyytyväisiä ponnisteluihimme. Meidän on jatkettava asiakaslähtöisyyden kehittämistä ja ymmärrettävä asiakkaiden tarpeita entistä paremmin. Lisäksi meidän on panostettava tuotekehitykseen ja teknologian hyödyntämiseen, jotta asiakkaat saavat meiltä jatkossakin parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen,” sanoo Rauni Haaranen.

Euromoneyn palkinto on jatkoa Danske Bankin hyville sijoituksille Prosperan tutkimuksissa. Helmikuussa Danske Bank valittiin kolmatta kertaa peräkkäin Suomen parhaaksi Cash Management -ratkaisuja tarjoavaksi pankiksi. Danske Bank sai tutkimuksessa parhaat arviot myös Tanskassa ja Ruotsissa.

Euromoneyn Cash Management -tutkimus

Euromoneyn Cash Management -tutkimus perustuu johtavien Cash Management -asiantuntijoiden, varainhoitajien ja talousjohtajien vastauksiin. Tutkimusta pidetään Cash Management -alan standardina. Vuoden 2015 tutkimus perustui 27 000 vastaukseen.

Lisätietoja:

Rauni Haaranen, Head of Cash Management Finland, Danske Bank. Puh. 010 546 7841

Danske Bank on Pohjoismaiden johtavia pankkikonserneja, joka palvelee henkilö-, yritys- ja yhteisöasiakkaita 15 maassa. Suomessa tuotamme asiakaslähtöisiä pankkiratkaisuja yli miljoonan asiakkaamme tarpeisiin. Danske Bankilla on erinomainen kansainvälinen asiantuntijaverkosto ja olemme modernien mobiili- ja tablettipankkipalvelujen edelläkävijä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs