Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pankit ja rahoitus » Asta Rakentajassa kerättiin rahaa hyväntekeväisyyteen Duudsoneiden johdolla

Tampereen Messut

Asta Rakentajassa kerättiin rahaa hyväntekeväisyyteen Duudsoneiden johdolla

Tiedote.
Julkaistu: 16.02.2014 klo 20:36
Julkaisija: Tampereen Messut

RAKENTAMISEN RATKAISUT KIINNOSTIVAT TAMPEREELLA

Pirkanmaan suurin rakentamisen ja asumisen messutapahtuma Asta Rakentaja kokosi 14.–16.2.2014 Tampereelle 16 620 messuvierasta. Kahteen halliin laajentunut tapahtuma tarjosi runsaasti tietoa ja tuotteita rakennus- ja kiinteistöalan ammattilaisille sekä pienrakentajille ja remontoijille. Viikonloppuna 15.–16.2. messuvieraat pääsivät tutustumaan samalla käynnillä kaksipäiväiseen Keräily Kevät -tapahtumaan. Ensi vuonna tapahtuma toteutetaan 13.–15.2.2015.

– Asta Rakentaja onnistui hienosti. Laajentuminen kahteen halliin sai erinomaisen vastaanoton sekä näytteilleasettajilta että messuvierailta. Isompi näyttelyalue toi messuille hyvällä tavalla väljyyttä. Yritykset kokivat mahdollisuuksien kaupantekoon lisääntyneen, sillä osastoilla ehdittiin syventyä paremmin asiakkaiden tarpeisiin. Kiitosta Asta Rakentaja saa yhä enemmän siitä, että tämä on puhtaasti rakentamisen, remontoinnin ja asumisen tapahtuma, kertoo projektipäällikkö Annina Niemi Tampereen Messut Oy:stä.

– Olimme nyt ensimmäistä kertaa näytteilleasettajana Asta Rakentaja -messuilla. Olemme todella tyytyväisiä tähän tapahtumaan, sillä teimme paljon kauppaa sekä tarjouksia, jotka todennäköisesti johtavat kauppoihin. Ensi vuonna tulemme uudestaan ja isommalla arsenaalilla, jotta voimme tehdä vielä enemmän kauppaa. Tapahtuma on hienosti kohdennettu juuri rakentamisesta ja asumisesta kiinnostuneille, joten kysyntä ja tarjonta kohtaavat, sanoo tuotantojohtaja Mikko Muurinen Jalotakka Oy:stä.

Katso myös Mikko Muurisen videokommentti: www.asta.fi (Medialle).


Kävijöitä kiinnostivat eniten rakennusmateriaalit ja -tarvikkeet  

Messuilla tehdyn kävijätutkimuksen mukaan 98 prosenttia Asta Rakentajan kävijöistä ja 94 prosenttia Keräily Kevät -tapahtuman kävijöistä koki tapahtuman vastanneen odotuksia. Kävijöistä yli 99 prosenttia suosittelisi Asta Rakentaja -messuilla vierailemista myös ystävilleen. Kiinnostavimpina tuoteryhminä Asta Rakentajan osalta nousivat tutkimuksessa esille rakennusmateriaalit ja -tarvikkeet (33 %), keittiöt (22 %) sekä saunat ja kiukaat (18 %). Energiaratkaisuiden osalta messuvieraat etsivät eniten tietoa maalämmöstä, ilmalämpö- ja ilma-vesilämpöpumpuista sekä aurinkovoimasta ja tulisijoista.


Duudsoneiden Jarppi ja HP innostivat messuyleisöä huutamaan hyvää lapsille

Hyväntekeväisyyshuutokaupassa sunnuntaina meklareina toimivat Duudsoneiden Jarno ”Jarppi” Leppälä ja Hannu-Pekka ”HP” Parviainen, jotka innostivat yleisöä huutamaan hyviä rakentamisen ja asumisen tuotteita. Huutokaupan tuotto 2690 euroa lahjoitettiin lyhentämättömänä Tampereen SOS-lapsikylälle.  

– Olemme erittäin kiitollisia saamastamme lahjoituksesta ja siitä, että meidät valittiin tämän upean hyväntekeväisyyshuutokaupan kohteeksi. Näillä rahoilla sijaisperheissä asuvat lapset saavat esimerkiksi uusia harrastusvälineitä ja mahdollisuuksia erilaisten elämysten toteuttamiseen, toteaa sosiaalityöntekijä Elisa Muurinen Tampereen SOS-lapsikylästä.

Kuvia ja videoita Duudsoneista: www.asta.fi (Medialle)

Asta Rakentaja 2014 -messuilla oli ennätykselliset 316 näytteilleasettajaa. Tampereen Messut Oy järjesti messut yhteistyössä Tampereen ammattikorkeakoulun ja Puusuutarit ry:n kanssa nyt seitsemännen kerran. Kolmipäiväisen Asta Rakentajan rinnalla toteutettiin kaksipäiväinen Keräily Kevät 2014 -tapahtuma, jossa oli 44 näytteilleasettajaa. Keräilyesineiden osto- ja myyntitapahtuma pidettiin 44. kerran.  


Kuvat, videot ja mediamateriaalit:

Asta Rakentajan nettisivuilta löytyy tiedotusmateriaalien lisäksi videoita liittyen kiinteistökaupan virhetilanteisiin, heinäkuussa 2014 alkavaan rakentamiseen liittyvään tiedonantovelvollisuuteen, Rakennusteollisuus RT ry:n Kehittyvä rakentaminen 2014 -seminaariin ja Aamulehden paneelikeskusteluun Tampereen keskustan kehittämisestä. Haastatteluissa myös Duudsoneiden Jarno ”Jarppi” Leppälä ja Hannu-Pekka ”HP” Parviainen sekä Juha Mieto.
(Kuvat: Samuli Niva. Videot: Merja Ojala, Juha Veli Jokinen).

Linkit videoihin:

 

Asta Rakentajan tiedotteet löytyvät Tampereen Messujen mediapankista: www.epressi.com.


LISÄTIEDOT: www.asta.fi, www.kerailymessut.fi
Facebook: www.facebook.com/astarakentaja

Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi, @TampereenMessut
Annina Niemi, projektipäällikkö, p. 0207 701 218, 040 481 2220,
annina.niemi(a)tampereenmessut.fi
Tanja Järvensivu, viestintäpäällikkö, p. 0207 701 205, 050 536 8133,
tanja.jarvensivu(a)tampereenmessut.fi
Aino Paavola, viestintäassistentti, p. 0207 701 242, 0400 914 877,
aino.paavola(a)tampereenmessut.fi

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs