Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pääuutinen » WebCRM: Suosittu CRM ohjelmisto integroituu Suomen johtavaan sähköpostimarkkinoinnin työkaluun, Postiviidakkoon

Koodiviidakko Oy

WebCRM: Suosittu CRM ohjelmisto integroituu Suomen johtavaan sähköpostimarkkinoinnin työkaluun, Postiviidakkoon

Tiedote.
Julkaistu: 27.10.2011 klo 11:18
Julkaisija: Koodiviidakko Oy

WebCRM ja oululainen Koodiviidakko Oy toteuttivat integraation tuotteidensa välille. Tuotteiden yhdistäminen tuo CRM järjestelmän käyttäjille mahdollisuuden ketterään ja toimivaan sähköpostimarkkinointiin – integraation myötä asiakasjärjestelmään kerätty tieto voidaan hyödyntää tehokkaasti markkinoinnissa.

"Törmäämme sähköpostimarkkinoinnin järjestelmien käyttöönotossa yhä useammin tilanteeseen, jossa asiakkaat haluavat markkinoinnin tulokset mahdollisimman nopeasti myös myynnin hyödynnettäväksi. Tähän tarvitaan saumatonta yhteispeliä markkinoinnin työkaluilta ja CRM- järjestelmältä", kertoo Koodiviidakko Oy:n Key Account Manager Turo Siipo.

Integraatio korostaa molempien järjestelmien vahvuuksia ja tuo niiden yhteiset hyödyt käyttäjien ulottuville. WebCRM:ssä voidaan tehdä laajoja poimintoja asiakastiedoista sekä analysoida yrityksen omaa asiakasrekisteriä. Nämä rekisterit saadaan integraation avulla siirtymään suoraan Postiviidakko- sähköpostijärjestelmään, jossa ne ovat valmiina markkinoijien käytössä. Graafiset uutiskirjeet, suoramarkkinointikampanjat ja mobiilimarkkinointi toteutetaan helposti Postiviidakkoa käyttäen, ja samalla varmistetaan että viestit menevät perille sekä näkyvät oikein vastaanottajan päässä. Lähetyksen jälkeen kattavat raportointitiedot siirtyvät integraation avulla takaisin CRM:ään - merkinnöiksi, jotka toimivat suoraan myynnin apuvälineenä.

"WebCRM on nopeasti kasvanut asiakkuudenhallinnan ratkaisu, ja yhä kasvava määrä asiakkaitamme haluaa panostaa laadukkaaseen sähköiseen viestintään. Markkinointikampanjoiden tulokset ovat tehdyn integraation kautta asiakastyötä tekevien käytössä. Sen myötä esimerkiksi myynti saa heti käyttöönsä uusia, kiinnostavia prospekteja", kertoo Juhani Lamminmäki, Business Developer.

Koodiviidakko Oy on oululainen digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän työkaluihin erikoistunut ohjelmistotalo. Koodiviidakon tuotteita käyttävät sadat yritykset Suomessa ja Pohjoismaissa, asiakkaina ovat muun muassa Tekes, Tieto Oyj, Aurinkomatkat sekä Jääkiekon SM-Liiga. Yritys on Deloitten Technology Fast listalla Suomen 15. nopeimmin kasvava teknologiayritys ja avainhenkilöidensä kokonaan omistama. Koodiviidakko työllistää 37 henkeä ja sen liikevaihto vuonna 2011 on noin 2M €.

Lisätietoa Postiviidakosta http://www.postiviidakko.fi

Lisätietoa Koodiviidakko Oy:stä http://www.viidakko.fi

Tanskalaisen webCRM A/S yhtiön perustivat joukko kokeneita IT:n ja kaupallisen alan yritysjohtajia tavoitteenaan tarjota turvallisia ja helppokäyttöisisä web-sovelluksia. Vuodesta 2006 lähtien webCRM on keskittynyt pelkästään web-pohjaisiin asiakkuudenhallinnan ratkaisuihin. WebCRM- ratkaisua käyttää yli 1500 yritystä yli 20:ssä maassa. WebCRM on kaksinkertaistanut liiketoimintansa volyymin useana vuonna peräkkäin.

Lisätietoa WebCRM:stä http://www.webcrm.com/FI/

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs