Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pääuutinen » Vuoden kirjanpitäjä on oululainen Minna Seppänen

Suomen Taloushallintoliitto ry

Vuoden kirjanpitäjä on oululainen Minna Seppänen

Tiedote.
Julkaistu: 20.01.2015 klo 12:15
Julkaisija: Suomen Taloushallintoliitto ry

Vuoden kirjanpitäjä 2015 –kilpailun on voittanut oululaisessa Tilitoimisto K. Ollila Oy:ssä kirjanpitäjänä työskentelevä Minna Seppänen. Vuoden kirjanpitäjää juhlittiin tänään Tili- ja veropäivillä Finlandia-talossa.

– Kun voitosta kerrottiin minulle, menin hetkeksi melkein sanattomaksi, ja se ei ole tavallista tällaiselle puheliaalle ihmiselle. Tämä on ainutlaatuinen tunnustus omasta ammattitaidosta, Seppänen riemuitsee.

35-vuotias taloushallinnon ammattilainen on työskennellyt kirjanpitäjänä 13 vuotta. Seppäsen kilpailuun ilmoittanut asiakas ylisti kirjanpitäjänsä rautaista ja monipuolista osaamista sekä tärkeää roolia yrittäjän yhteistyökumppanina.

- Yritysten taloushallinnon ulkoistaminen kokonaisuudessaan tilitoimistoille on lisääntynyt viime vuosien aikana. Meidän yhdeksän hengen toimistossa kaikki työntekijät saavat toimia ja hoitaa asiakkuuksia alusta loppuun asti hyvin itsenäisesti. Näin pystymme nopeastikin reagoimaan muutostarpeisin.

Vuoden kirjanpitäjä –kilpailun tavoitteena on nostaa parrasvaloihin kirjanpitäjä-tittelin takana olevia maan parhaita osaajia. Voittajat kiertävät mm. kouluissa kertomassa alan työmahdollisuuksista ja uudistamassa mielikuvia kirjanpitäjän haastavasta ja monipuolisesta asiakaspalvelutyöstä.

- Haluaisin kertoa nuorille, että kannattaa ehdottomasti aloittaa tämän alan opinnot. Kirjanpito on nimittäin tosi kivaa ja monipuolista! Pätevien kirjanpitäjien ei tarvitse olla työttömänä, sanoo Minna Seppänen

Kilpailu on järjestetty kolme kertaa ja tänä vuonna ehdotuksia tuli ennätysmäärä, kaiken kaikkiaan 230 kappaletta. Ehdotettuja kirjanpitäjiä oli lähes sata ja näistä valintaraadin käsittelyyn oli antanut suostumuksensa 68 henkilöä.

Jokaiselle ehdokkaalle on henkilökohtaisesti kerrottu, millä perusteilla häntä on kilpailuun ehdotettu. Positiivinen palaute on yllättänyt ja ilahduttanut monia palautteen saajia ja samalla hyvän mielen ovat saaneet myös ehdotuksen antajat.

Kilpailun valintaraadin puheenjohtajan, professori Jarmo Leppiniemen mukaan kilpailu nostaa kirjanpitäjän työn arvostusta ja esittelee modernin ja asiakaslähtöisen kirjanpitäjän ammattiprofiilin.

– Vaatimukset kasvavat ja asiakkaiden palvelutarpeet monipuolistuvat. Rutiinit hoidetaan automaatioilla, mutta kontrollin, kehittämisen, sovelletun raportoinnin ja konsultoinnin painoarvo kasvavaa – ja samalla myös vastuullisuus moneen suuntaan, Jarmo Leppiniemi kuvailee.  

Vuoden kirjanpitäjä -kilpailua järjestää Suomen Taloushallintoliitto ry. Kilpailun pääyhteistyökumppani on KPMG, joka lahjoitti voittajalle 2000 euron matkalahjakortin. Muut kilpailun yhteistyökumppanit ovat Kauppalehti Tietopalvelut, Operaria ja Western Systems Oy.

Lisätietoja: Outi Mäkiniemi, viestintäpäällikkö, p. 040 560 1742
Valokuvia: http://www.epressi.com/mediapankki/kuvat.html?mediabank=29&p408=1&category=3128

Taloushallintoliitto pähkinänkuoressa

Taloushallintoliitto TAL on taloushallinnon palveluja tarjoavien auktorisoitujen tilitoimistojen ja konsulttiyritysten valtakunnallinen toimialajärjestö. Liitto edustaa noin 800 auktorisoitua taloushallinnon yritystä. Jäsenyritykset hoitavat yli 130.000 suomalaisen yrityksen ja yhteisön taloushallintoa ja noin 50 000 yrityksen palkanlaskennan.

Auktorisointijärjestelmä ja määräajoin suoritettavat tarkastukset varmistavat tilitoimiston laadun ja osaamisen tason. Auktorisoitu Taloushallintoliiton jäsen -merkki on selkein todiste asiantuntemuksesta. Liiton jäsenyritykset tarjoavat kirjanpidon, verotuksen, palkkahallinnon, talouden ja laskennan, rahoituksen ja yrityskauppakonsultoinnin, talousjohtamisen, koulutuksen sekä tietotekniikan palveluja erityisesti pk-yrityksille.

www.taloushallintoliitto.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs