Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Pääuutinen » TV5:lla huikea ennätyskesä

TV5 Finland Oy

TV5:lla huikea ennätyskesä

Tiedote.
Julkaistu: 16.08.2011 klo 11:40
Julkaisija: TV5 Finland Oy

Kuluva kesä on ollut huikea ennätyskausi SBS Mediaan kuuluvalle TV5:lle.
TV5 on nyt Suomen neljänneksi suurin kaupallinen kanava.

Kuluva vuosi on ollut SBS Mediaan kuuluvalle TV5:lle vahvan kasvun aikaa. Kanavapaikalla 10 vapaasti näkyvä TV5 on toukokuusta lähtien ollut Suomen neljänneksi suurin kaupallinen kanava heti MTV3:n, Nelosen ja Subin jälkeen.
TV5:n osuus kaupallisesta katselusta kesä- ja heinäkuussa oli ennätykselliset 8 % pääkatsojaryhmässä 15-44 –vuotiaat.
Erityisen hyvin TV5:lla ovat menestyneet elokuvat, joiden katsojaluvut ovat olleet tasaisesti loistavia. Muun muassa 4.7. nähty Rambo – Taistelija sai 193 000 katsojaa.

 – Koko vuosi on ollut fantastisen kasvun aikaa. Olemme menestyneet loistavasti kaikilla mittareilla mitattuna, kanavan toimitusjohtaja Sami Vikback sanoo.
 – Syksyllä on luvassa entistäkin parempaa viihdettä niin elokuvien kuin sarjojen muodossa. TV5:lla nähdään muun muassa kotimainen sarjauutuus Kalajoen hiekat sekä kaikkina viikonpäivinä laatuelokuva iltayhdeksältä, Vikback lupaa.

Myös SBS Median toinen televisiokanava The Voice on vahvassa kasvussa. The Voice siirtyi omalle kanavapaikalleen 11 huhtikuun alussa. Kesän aikana The Voicen katsojaosuus kaikesta kaupallisesta katselusta oli katsojaryhmässä 15-44-vuotiaat jo 3 %, mikä tekee The Voicesta seitsemänneksi suurimman kaupallisen kanavan Suomessa.

TV5:n ja The Voicen yhteinen osuus kaikesta kaupallisesta katselusta oli kesällä jo 11 %.
 – Olemme ylpeitä viime aikojen menestyksestä, Vikback sanoo.
– Yli kymmenen prosentin yhteinen katsojaosuus on meille upea saavutus, josta on hyvä jatkaa. Odotamme SBS TV:n vahvan kasvun jatkuvan myös syksyllä.


Lisätietoja

Eerika Roos
Viestintäpäällikkö, TV5 Finland Oy
040-592 5573

SBS Media on Suomen innovatiivisin sähköisen median toimija, johon kuuluvat radiokanavat The Voice ja Iskelmä sekä paikallisradiot Radio 957, Radio Sata, Radio Jyväskylä, Radio Mega ja Radio City sekä uudet TV-kanavat TV5 ja The Voice. Radiokanavien online-yhteisöt ovat Suomen suosituimpia. SBS Media on kaupallisen radioliiketoiminnan markkinajohtaja, joka laajentaa vahvasti televisiotoimintaan. Yhtiöryhmän liikevaihto vuonna 2010 oli 21 M€. SBS Media työllistää Suomessa 150 tv- ja radioalan ammattilaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs